reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

cześć laski!

xTosia
no widzisz jak się mala przyzwyczaiła do spania w pokoju własnym :-) to dobra rzecz, bo rodzice mogą się wyspać :-) i nie tylko ... ;-) hehe
chyba ,że biegasz do niej w nocy pare razy zobaczyć czy wszystko ok to wtedy rano oczy na zapałki :-)
ja nie mam dzieci a jakos ostatnio się nie wysypiam.. ech wczoraj zasnełam o 3 , ale się wymęczyłam próbując zasnąć, masakra jakaś .

arla
no i jak tam nie ma żadnej fasolki? :-D

reklama
Hejka
Mąż przed chwilką znowu wyjechał na Off Festival i wróci w nocy. Córa śpi, a ja sobie kawkę piję i olewam sprzątanie :-D Zlew pełen garów, ale umyje wieczorem najwyżej :tak:
Nawet mimo pogody nie chce mi się nigdzie wychodzić, bo normalnie mam jakiegoś ogromnego lenia w ... no wiadomo gdzie ;-) Może napiszę do kumpeli czy gdzieś nie wyjdziemy, ale nie wiem czy do końca jestem w stanie się zmusić :-D

cześć laski! Dołączam do leniwej soboty hihi... nic dziś nie zrobiłam w domku nigdzie nie byłam... NIC MI SIĘ DZIŚ NIE CHCE...
no ale czasem fajnie mieć taki leniwy dzień hihi
pozdrawiam wszystkie!!!

xTosia - gratuluje przespanej nocki Hani!

Hehe alem obcięła Hankę :-p się pieronek wierciła jak nie wiem co...a oto skutek

Ostatnia edycja:
Agacjone - wszystkiego naj... z okazji pierwszej rocznicy ślubu!!! (jak ten czas szybko płynie...)

xTosia - Haneczce w każdej fryzurce ślicznie! Masz bardzo śliczną córeczkę!!!

ale tu pustki!
laski pisać jak wakacje!:-)
ja umieram chyba jakiś wirus mnie łapie, kurna no tylko nie teraz!

reklama
Hej :-)
Ale mnie dzisiaj głowa bolała...Masakra :baffled: Myślałam,że się przekręcę...Ale to chyba na zmianę pogody i pewna jestem że gdzieś przeszła burza,bo mi Izy kanał z bajkami ginął (jak zawsze z resztą przy burzy) no i pochmurno się zrobiło.
Martilla a jak u Ciebie samopoczucie?

Do góry