reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
izka
No widzisz jaki ten świat mały.
Fajnie wiedzieć że jest ktoś kto mieszka tak blisko mnie. Ja też tu już sporo mieszkam czyli całe 23 lata.

ewelka - podoba mi się ta druga stronka. Cały dzień ją przeglądam - jak mam czas. Czasem mnie aż mdli... ale dużo tam "ciekawostek"... Jak znasz więcej takich stronek to podaj linki.

Karolina - też się ucieszyłam i na dodatek moja corka ma na imię tak jak Ty :-)
A co do uszek, to moja Karolka ma też troszkę odstające, ale ja ją za to uwielbiam :rofl2: ciągle jej się odginają... na początku myślałam o opasce, ale potem stwierdziłam, że bez sensu żeby w domu się dziecko męczyło... chyba troszkę ciepło by jej było...nie wiem na ile to prawda, ale moja siostra gdzieś wyczytała, że odstające uszka są jak niebieskie oczy, czy np blond włosy - nie mamy na nie wplywu :sorry:

izka
Karolina to bardzo ładne imię :tak: a co do uszek odstających to niestety ja tez mam trochę. Na szczęście Kewinek po mnie tego nie odziedziczył. Nie byłby to problem gdyby to była dziewczynka ale jak chłopiec to za włosami nie zakryje.

Co prawda to prawda :-) chociaż zobaczymy jak z tymi włoskami będzie. Póki co u nas łysinka :laugh2:
Idę trochę poprasować, bo mam górkę prawie pod sufit :eek: no, ale jak się przez cały tydzień miało lenia, to teraz trzeba nadrobić :wściekła/y:

olka no niestety nie mam ale jak bym cos znalazla to napisze...ja sobie ta strone dodalam do zakladek,jak w nia wejde to jestem na 0 str wiec wiem czy jest cos dodane czy nie...

ja juz dzis i jutro nie zagladne do was bo jedziemy rano do tesciowej i wracamy w niedziele przed poludniem
wiec pa lasencje

Hejka kochaniutkie

Dawno nie zaglądałam...zabieganie :-(

Czytałam o problemach z uszkami i znalazłam artykuł w internecie Odstające uszy myślę, że warto przeczytać. Ja słyszałam, że ucho to jedyna chrząstka, której nie da się formować także jakie ma być takie będzie.

Dziś też mam niewiele czasu...teraz robię obiadek, a potem jedziemy na Tyski Festiwal im.Ryśka Riedla :tak:

reklama
xTosia
ooo jak ja bym pojechała na to z przyjemnościa:-) bardzo lubię Dżem:-)
pozostaje mi tylko wybrać się jutro na koncert organizowany przez radio eska gdzie będą takie sławy jak feel hehe no nie żebym przepadała prawda:-)

Do góry