reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

olka
nie ja nie mam ci tego za złe, nie jestem moderatorem żeby zwracać ci uwagę, ale tak na wszelki wypadek Ci powiedziałam żeby żaden moderator na Ciebie nie krzyczał ;-) :-D

no nie ma sie co dziwic ,ze dziecko nie chce spać w czapeczce, jest lato ja sama bym nie chciala:-D

reklama
olka
ja tez nieraz edycje robie i bez powodu bo go nie musisz podawac

martilla
moj pies to jest przybleda.Ktos go wyrzucil i przyszedl do mojej mamy a tam go dorwal jej pies i moj Łukasz z moim ojcem go uratowali bo by go zagryzla.Moja mama wziela go i nakarmila bo byl bardzo glodny wykapala go i wyciagli mu mnostwo pchel chyba z 200 potem nie wiedziala co ma z nim zrobic i moj maz go wziął do nas ja wtedy bylam na popoludniu w pracy on mi go przywiozl jak po mnie przyjechal po kurtka i jak wsiadlam i jak zobaczylam ta mala kudlata kulke to sie poplakalam...taka slodka byla moja suczka.Bylam glodna i pojechalismy do Mc.Dundla(czyt.Donald's) mialam cheesburgera i calego mi zjadla tak jej sie jesc chcialo bo byla wyglodzona...a teraz to jest taki spokojny pies ze jak jej jesc dam i jak ona je to moge jej w misce reka mieszac i nic mi nie zrobi a jak ma kosc to wogole nie warczy jak bym jej chciala zabrac,nawet paznokcie jej sama obcinam jak ma dlugie,ostatnio ja sama obcielam nozyczkami a potem maszynka do wlosow ktorej nie uzywamy i nic mi nie zrobilaa malej tez nic nie robi...jak Wiki bedzie wieksza to pewnie za uszy bedzie mogla ja ciagnac :-)

ja mojej malej robilam plasterkami ale przestalam...wiec zaczne na nowo jej tak robic bo bedzie miala urbany ze hej...

ewelka
to Ci zrobił mąż niespodzianke z pieskiem:-)
z drugiej strony jak sobie tak myślę o tych uszkach to jeśli dzieci dziedziczą pewne cechy po rodzicach to żadne plasterki, czapki i opaski nie pomogą, moja siostra właśnie po ojcu ma takie chociaż nie takie jak on, i w sumie nie wiem czy ma mniej odstające bo jest dziewczynką i po prostu tak mialo być czy te przyklejanie plasterków coś dało

martilla
poyjemy zobaczymy hehe ale jak sie urodzila to miala ladne potem jej sie zaczely oodginac jak glowke miala na boku

ewelka
no to ja nie wiem, może to od tego odginania?
własnie powiadomiłam męża ,że go potrzebuje do rozmnażania:-) ale się śmiał :-)
mam nadzieję,że jak to owulacja to się uda w nią trafić heh

andzia
gdzie jesteś moja towarzyszko od niepogody??:-)

Ostatnia edycja:
martilla - działajcie! Już widzę jak nam tu piszesz, że dwie krechy na teście są :tak:

a ja tak ostatnio sobie kopałam po internecie i jak natknęłam się na pojęcia takie jak: cyklopia (w wyszukiwarce grafiki też), lub dziewczynka o dwóch twarzach no to jakoś mnie tak zmroziło... nawet nie wiedziałam że coś takiego może istnieć... Czasem lubię sobie grzebać w internecie w poszukiwaniu takich tematów

Ostatnia edycja:
no raczej tak ale ja i maz tez mamy troche ostajace...wiec zobaczymy czy to pomoze

wlasnie obralam pyrki i wstawilam kurczaczka na obiadek...

olka
ja mam dwie fajne strony ktore lubie ogladac
www.hcfor.pl
http://www.szokblog.pl/index.jsp
ta pierwsza dla osob o mocnych nerwach...ponoc duzo kobiet tam siedzi...ja tez

Ostatnia edycja:
reklama
oj marzą mi się te dwie krechy oj marzą ... :-)

ewelka
weszłam na tą drugą stronkę i jestem zniesmaczona hehehe :-) jakieś horrory mi się będą śniły :-D

Do góry