Anekha- moj mały dostaje w niekapku soczek raz dziennie.... i musze powiedziec ze sobie nieźle radzi, bo łapie sam, odchyla się i pije takze mam powody do dumy czasami jednak pokazuje swoje lenistwo i nie chce sam trzymac. zaczyna piszczeć zeby ktoś zwrócil na to uwage i mu trzymał jesli nikt nie reaguje bierze w łapki i sam sobie trzyma. mowie wam to cwaniak niezły
tak samo z mlekiem w butelce. czasmi tak łapie butelke jakby chcaił powiedzieć"ja sam, ja sam"
tylko ze butelka ma to do siebie ze z przechylonej wyplywa mleko a kubek niekapek nie) takze cali jestesmy w mleku.
a tak w ogole to gdzie sie podziewacie? ja dzis na 19h do dermatologa jade. z moim ryjkiem. zobaczymy czy mi pomoze
tak samo z mlekiem w butelce. czasmi tak łapie butelke jakby chcaił powiedzieć"ja sam, ja sam"
tylko ze butelka ma to do siebie ze z przechylonej wyplywa mleko a kubek niekapek nie) takze cali jestesmy w mleku.
a tak w ogole to gdzie sie podziewacie? ja dzis na 19h do dermatologa jade. z moim ryjkiem. zobaczymy czy mi pomoze