reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Anekha- moj mały dostaje w niekapku soczek raz dziennie.... i musze powiedziec ze sobie nieźle radzi, bo łapie sam, odchyla się i pije:) takze mam powody do dumy:) czasami jednak pokazuje swoje lenistwo i nie chce sam trzymac. zaczyna piszczeć zeby ktoś zwrócil na to uwage i mu trzymał:) jesli nikt nie reaguje bierze w łapki i sam sobie trzyma. mowie wam to cwaniak niezły:)
tak samo z mlekiem w butelce. czasmi tak łapie butelke jakby chcaił powiedzieć"ja sam, ja sam"
tylko ze butelka ma to do siebie ze z przechylonej wyplywa mleko a kubek niekapek:) nie:)) takze cali jestesmy w mleku.
a tak w ogole to gdzie sie podziewacie? ja dzis na 19h do dermatologa jade. z moim ryjkiem. zobaczymy czy mi pomoze:p

reklama
hej :-)
dziewczyny idzie zalozyc prywatny watek tu na forum bo wyslalam maila do administratora wiec musze pogrzebac :)

Wrocilismy ze szczepiania nie dawno Mikolaj mimo tego ma nawet niezly humorek a u pani dotor byl dosc grzeczy tzn badanie nie za bardzo go interesowalo no teraz sie trzeba reszta zajac.

dziewczyny wiec wysylam wam zapy na nowy watek a ten najwyzej sie poprosi aby administrator go usunal co??
;-)

reklama
Cześć dziewczyny
U nas nieciekawie od dwóch dni mała cały czas płacze lub marudzi, nie chce pić mleka (nawet cycuś nie smakuje), łapki daje do buzi, szuka, szuka.... daje jej pierś, chwyta i puszcza z piskiem/krzykiem (nie wiem jak to nazwać), brzuszek ma mięciutki, pruka sobie zdrowo, nawet kupy robi ładniej niż zwykle... także to nie kolki. Smoczek uspokajający tak jak jej ostatnio zasmakował i ją uspokajał tak teraz działa wręcz przeciwnie... Mała szuka (no wiecie kręci buźką z otwartymi usteczkami i wydaje dźwięki typu "a..ach... ech....ech...a...", daje smoczek chwyta łapczywie jak mały wilczek i puszcza z krzykiem, płacze chwilkę i znowu szuka.... DZiś idziemy na 18:30 do pediatry, bo martwię się o małą. Nie mam pojęcia co jej może być. Dziewczyny czy miałyście podobnie u swoich maluszków? Jeśli tak to co dolegało waszym maluszkom?

A tak z innej beczki ma któraś z Was laptopa z Asusa ? Bo mój laptop przedwczoraj został ofiarą wyładowania nerwów i... no cóż wygląda mało ciekawie. Teraz mój laptop jest podłączony do naszego starego monitora, bo matryca na moim laptopie pękła na tysiące kawałków. I jedyne co na niej widzę to jedną wielką czarną plamę i drugą dużą białą plamę, są też kreski kolorów niebieskiego, różowego i zielonego. No i nie wiem gdzie (oprócz allegro) można kupić samą matrycę do laptopa z Asusa - żeby samemu w domu wymienić a nie oddawać do serwisu. Zastanawiam się czy w Media Markt nie ma matryc, ale tak jakoś n ie chce mi się jechać

Aha dziewczyny mam też nowy numer gg... Do niektórych z Was już wysłałam wiadomość o tym, do reszty napiszę jak znajdę przy małej chwilkę - tak jak właśnie teraz :-) mała zasnęła w bujaczku...
Pozdrawiam wszystkie i z góry dziękuję za odpowiedź

Do góry