reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

arla
no własnie ja powinnam mieć @ jakieś 6 dni temu ,a nie mam... ale za to mam ogromną nadzieję,że to nie to;-)
no to nie pozostaje mi nic innego jak iść do apteki, a co będę szła męża wygonie hehehe:-)
a Ty czekasz do ślubu z bobasem?:-D

reklama
No raczej:-)
teraz mgr jescze robie, i nie jest lekko:-):-):-)

no a jak bedze wczesniej to bedzie, bo my tak uwazamy ze nie uwazamy, ale wychodzic tez nam nie wychodzi heheh

Dzisaj to jestem zadowolona Mikołaj wkoncu jak lezal na brzuszku podniusl glowka i jak dlugo trzymal:-) najchetniej to bym zdjecie wkleila ale to bylo odrazu po kapieli jak chcialm mu plecki posmarowac oliwka wiec no niestety nie zabardzo;-) No no to mamy kolejny postep za soba:-) Ale ja tez chyba wlanieta jestem bo sie ciesze jak dziecko:rofl2: zbieram sie spac bo tak naprawde wpadlam sie pochwalic;-)

Czesc .Ja po nieprzespanej nocy bo mała sie rozchorowała.Katar i kaszelek męczy ją a razem z nią się męczę.Nie wiem gdzie i kiedy ona sie tak załatwiła :-(No to teraz nie dosc ze ząbkujące to jeszcze pochorowanie dziecko mam.Mieszanka wybuchowa.

hejka
no wiec sluchajcie wczoraj przewijam Kube oczywiscie kupki niebylo....poszlam po piluszke ja przychodze a na reczniku co go przewijam tyleeeeeeeeee kupki ze masakra....wycieram Kubka mojego nozkii podnosze a ten znowu strzał:-D:-D ilez tego byloto wszytko w koło bylo upaprane łącznie z nim.ze mna i spoichami w ktorych byl...niewiedzilam jak sie mam za sprzatanie wziasc...:-D
a dzis znowu czekamy na kupke moze nadejdzie...dzis lekarz przychodzi bo maly ma chyba skazena mleko....zobaczymy co powie..
pozdrawiam

Hej laseczki:-)

Martilla co ja tu czytam..6 dni opóznienia? bobas będzie?????mów mi szybko:-)

Agacjone
daj znać co powiedizał lekarz:tak:

u nas nocka spokojna..zaraz wcinamy sniadanko i młody oczywiście chce koniecznie na śnieg iść...:-Ddzieci to uwielbiają zimę a ja już tylko odliczam dni aż będzie ciepło:-p
niekapek..hahaha...taaa..no mamy w domu Lovi niekapek: k2` Canpol Lovi kubek niekapek 12m+ 250 ml 21/861~ (553088236) - Aukcje internetowe Allegro to mała zamiast pic z niego uskutecznia rzut niekapkiem w dal:-D:rofl2::-Dtrochę go pogrysie i nawet nei ma mowy żebo zassała cokolwiek z niego poki co..ale syn też musiał się "przyzywyczajać"dość długo do niekapkawięc jestem cierpliwa...
zamówiłam nocnik,zwyczajny bez bajerów i pozytywek...nuk'a o taki..najprostszy jaki znalazłam: NUK nocnik 1szt, maluszek (545886764) - Aukcje internetowe Allegro :rofl2:zastanawiam się jak pójdzie przyzwyczajanie córci do tego sprzętu:-Djuż to widze..cuda na kiju jak synek..potrafił dziwne zastsowania dla nocnika wynajdować :-p
heheh tyle nowości:-Dzobaczymy jak to będzie ze wszystkim!!!!!

miłej niedzieli:-)

Hej dziewczyny a ja nadal siedzę w Wawie z dziećmi tak mi tutaj dobrze.... tylko brakuje mężusia, kocham wieś i przyrodę ale jednak nie nadaję się na życie tutaj.

Martilla - widzę, że jest szansa dołączenia do nas jako mamuśka? hehe to ciekawie będzie

Agacjone- u mnie było to samo z Ignasiem jak był mniejszy- non stop strzelał kupami jak go przewijałam oczywiście więc też nie wiedziałam co w ręce włożyć... to jest bardzo ciekawy moment w życiu rodziców- wieczne wszystko w kupkach...ale potem już się unormuje!

Anekha- jeśli chodzi o niekapka to mój Ignaś traktuje go jak zabawkę albo piłkę bo chce go kopać najchętniej a nocniczek mam ale jeszcze nie saDZAM...ALE TEŻ MAM ZAMIAR POdjąć próbę,

Teraz jestem u rodziców, Ignasiowi rosą następne zęby nie chce jeść i nie odchodzi od mojej nogi, i mamamamamama mamamama...jak zdarta płyta.....
cieżko jest ale trzeba przeczekać, całusy dla wszystkich.

hejka
no wiec byla wczoraj pani doktor i jak zobaczyla tylko twarz Kubunia od razu powiedziala nietolerancja mleka krowieka....a ja sie w\potem tylko w tym utwierdzilam..bo zjadlam kawalek szarlotki na ktorej byla ubita piana z bialek...dzis wstaje a na twarz wiecej krostek niz bylo..a wczoraj juz praie mial "czysciutka"buzke....takze pozostalo mi jesc wedliny.bulki parówki, krupniczki itp.....ale czego sie nierobi dla dzidzi.....kupka jest tylko raz dziennie ale wzne zejest.,,
i wiecie co pani doktor powiedziala...bo mowie jej ze jest bardzo niespokojny przez ten brzuszek.przez to ze gazow niemoze oddac...i powiedziala zeby raz dziennie piła szklanke melisy...i sluchajcie dzis sie napilam rano a od poludnia dziecka "niema w domkiu" spi obudzi sie na papu i wogole nie "drze" sie jak ostatnio....powiedziala ze niezaskodzi wiec narazie bede pic aby on z pokarmu sobie ypijał..i sie troche wyciszy.....:-)
oki uciekam do moich panow.....milego wieczorku:-):-)

reklama
Kochane próbowałam utworzyć na tym forum zamknięty temat, ale nie da się (albo ja i mój mąż nie umiemy) w związku z czym założyłam forum http://maminkowe.phorum.pl/ na którym jako admin mogę akceptować osoby, które będą korzystały z "naszego" wątku. Tam będzie prywatnie i nikt bez dostępu nie będzie mógł wchodzić na temat dot. nas. Tylko teraz nie bardzo wiem jak to wiarygodnie wykonać, ponieważ każda z Was, która dokonała rejestracji musiałaby mi potwierdzić to np.na maila lub gg i tu się pojawia problem czy nie zdąży się ktoś za którąś podszyć. Skontaktować się możecie ze mną po założeniu konta poprzez adres mailowy, a ja wtedy dodam daną osobę do prywatnej gr.i będzie mogła korzystać z tematu do woli. Niestety inaczej się nie dało zapewnić prywatności, bo tak jak wyżej napisałam nie da się tu utworzyć prywatnego tematu, chyba, że się mylę to napiszcie jak to zrobić to wtedy założymy takie coś tutaj, a póki co zapraszam na nowe forum.

Do góry