reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

HannaH
Ale twoja córcia jest pod obserwacją więc w takim razie nie musisz się martwić. Ale oni nawet nigdzie nie byli a teraz on ma 10 miesięcy i do dużych dzieciaczków nie zalicza się. I na pewno nie do elastycznych. A przecież zaciśnięte kciuki ma cały czas. Eh trzeba będzie iść i powiedzieć znowu swoje. Tak jak Martilla mówi najwyżej się obrażą.

A swoją drogą to pewnie takie 1,5 roczne dziecko bez zębów śmiesznie wygląda

Ilonka
Po zastrzykach szybciej wyzdrowieje Filipek i będzie spokój. Życzę duuuużo zdrówka dla Niego i dla Ciebie

reklama
Widzę że temacik ząbków... hmmm... mąż się śmiał że nasza Nicola taka marudna ostatnio bo jej się pewnie ząbki wyżynają (ale to oczywiście żarty). Temat ząbków daleko przed nami ale mam nadzieję że ząbki nie pojawią się jak Nicola będzie mieć półtora roczku.
My wczoraj dostałyśmy zawiadomienie o szczepieniu - idziemy 12.02. Ciekawe jak moja księżniczka to zniesie, mam nadzieję że dobrze. Dziś kupuję małej nosidełko na allegro (takie w którym można dziecko nosić w pięciu pozycjach).
Pozdrawiam wszystkie!

hej
a u nas ciag dalszy kataru i kaszlu u Kuby....malo tego dzis w nocy mnie zaczelo cos brac...tez mam jakis narazie maly katar, w gardle drapie ale nie boli jeszcze...wogole w domu mamy takie suche powietrze ze dzis chyba wybierzemy sie po nawilzacz powietrza bo jak tak dalej bedzie to ciagle bedziemy chorzy...dziewczyny od kiedy ten cholerny antybiotyk zacznie dzialac?????
pozdrawiam

Oj agacjone
współczuję, takie maleńswto i już chore:-( jak mówiłam u nas pierwsza choroba i to tylko katar i kaszel teraz była, ale dla mnie to i tak była mordęga jak mała ni mogła złapać powietrza.

Dziewczyny wstawcie sobie suwaczki bo zaczynam się gubić ile wasze dzieciaczki mają.:sorry2:

Martilla
haha jak mogłaś nie zauważyć moich "nowych" włosów. ;)

olka
ja mojej fruzi tez kupiłam nosidełko.Tam pisze że można maleństwo nosic od 0-3 miesięcy ale ja wole od 3 zaczac bo jednak takie małe bobo ma słaby kręgosłup...

A moja Wiki leży sobie na tapczanie koło mnie i się rechocze do mnie i wierzga girkami i rączkami.Dziś tak nabombała w pieluche że aż po same pachy miała i musiałam ją przebierac i całą umyc...ale miała radoche :-D:-D

hannah
no własnie nie wiem:-) przecież jestem kobietą:-) hehehe ale pięknie wyglądasz tak czy siak:-)

Hej dziewczyny!!!
Hannah to przecudowne zdjęcia naprawdę prześliczne!!!! Mnie dawno tutaj nie było ale teraz mężuś ma mniej pracy i chcemy się nacieszyć sobą:-) dzieciaki wariują, Igo cały czas się chichra jak opętany i tylko da da wszystko mu daj a najlepiej to piloty i komórki ewentualnie myszka od kompa !!! wtedy jest zabawa!! a nie jakieś tam zabawki..hehe muszę kończyć bo jestem padnięta ale myślami jestem z wami, papa :-)

Hannah jakie śliczne fotki :-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:
ja dziś może tez wkleję kilka ale dopiero jak mąż wróci z pracy teraz lecę posprzątać i wstawić jakiś obiad :tak:
Pa pa

reklama
Hejka laski!!!
Ewelka - ja kupiłam takie nosidełko w którym można nosić dziecko w pięciu pozycjach - na leżąco też. Także nie nadwyręża się kręgosłup. Takiego nosidełka w pozycji pionowej że tak powiem bym nie kupiła.

agacjone - jakbyś zachorowała (odpukać) to kup sobie Tantum Verde i Nasivin Soft - możesz stosować, a jak ja byłam chora tydzień temu i małą karmiłam piersią to mogłam to stosować i pomogło mi, także polecam :-):-):-) Życzę zdrówka

Witam nową forumowiczkę :-)

U nas troszkę dziwnie wszystko wygląda. Mała znowu zaczyna "charczeć" czyli katarek do nas wraca i chyba udamy się do lekarza. Do tego przedwczoraj mała miała taką okropną kolkę że praktycznie płakałam z nią. Męczyła się ponad dwie godziny i już nie wiedziałam co robić żeby jej ulżyć. Najgorsze jest to że nic nie zjadłam co mogłoby spowodować u małej kolki i możliwe że to przez nasze nowe mleczko - Bebilon. A mała jak do tej pory tylko Bebilon chce pić (Nan i Bebiko jej nie smakuje). Temat kolek i mleczka też chyba będziemy musiały skonsultować z pediatrą. Mam nadzieję że się to jakoś ułoży...

Pozdrawiam wszystkie!!!

Do góry