reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

marcy
ja również gratuluję chłopaczka i daj znać koniecznie jakie imię wybraliście;-)
ilonka
a Ty nie przy kompie tylko do łóżka jak chcesz wyzdrowieć łobuzie jeden:-)

reklama
Witam :-)
Marcy gratuluje chłopczyka :-) ja póki co mam 2 imiona jakie ewentualnie dała bym synkowi.Jest to Tomasz lub Dominik ;-)

Marcy-masz tu kilka opcji a nóż Ci się coś spodoba:
-Patryk
-Krystian (moje ulubione;-) )
-Adrian (to też:-) )
-Szymon
-Fabian
-Kryspin :-):-):-)

dysponuję również bardziej wymyślnymi pozycjami więc jeśli jesteś zainteresowana daj znać hehe ;-)

hej:-)
Marcy
gratulacje chlopaczka!!! hehe fajnie...:-):-):-)
Adrian taaa...fajne imię:-D pewnie dlatego nazwalam tak syna:-pw ogóle lubie imieona na A:tak:

Martilli sie tez podoba;-)

reklama
hej
dziewczyny jestem juz u kresy wytzrymalosci....ciagle placz krzyk.placz...juz niewiem co jest grane....w nocy jakos tako spi do 3 a potem do 6 płacz....dzis w dzien spal tylko godzine teraz spi ale wierci sie niemlosiernie....jest taki niespokojny,nerwowy ze chyba przeszlo mu ode mnie....u lekarza bylismy nieplacze napewno z glodu bo wazy ponad 4 kg, daje mu srodki przeciw kolce bo lekarz to podejrzewa...a napina sie jak niewiem....nozki podkurcza i prutnac nie moze....

pomozcie co moge jescze zrobic...robimy rowerek.kladziemy na brzuszku,i czasem prutnie ale i tak mało:-:)-(

Do góry