reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
5 sztuk? O mamo! Przy dobrych wiatrach to będziesz musiała autobus kupić [emoji16][emoji16][emoji16]

Hihi powodzenia. Niech będzie jedno ale niech będzie. Szansa jest! [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
No 4-5. 4 były tej samej wielkości a jeden był mniejszy i teoretycznie niekształtny ale tydzień po ostatnim usg nie było już żadnego pecherzyka. I endo 10.5mm więc jakaś tam szansa jest ale staram się nie nastawiac...
A Ty jak tam? Miałaś jakieś objawy zagnieżdżania/ciąży?? Wizyta 13 tak?? [emoji16] Czekamy tu wszystkie do cudowne wieści [emoji3590]

No 4-5. 4 były tej samej wielkości a jeden był mniejszy i teoretycznie niekształtny ale tydzień po ostatnim usg nie było już żadnego pecherzyka. I endo 10.5mm więc jakaś tam szansa jest ale staram się nie nastawiac...
A Ty jak tam? Miałaś jakieś objawy zagnieżdżania/ciąży?? Wizyta 13 tak?? [emoji16] Czekamy tu wszystkie do cudowne wieści [emoji3590]
Nie nie. Wizyta gdzieś 18-20 chyba że nie da rady to 15go.
Teraz byłam w czwartek i wszystko dobrze było.
Nie, ja nic totalnie nie czułam. I nawet plamilam od paru dni przed zagniezdzeniem i po zagnieżdżeniu. Brzuch mnie bolał jak na okres. Wiec w ogóle nie podejrzewałam żadnej ciąży nawet jak cienie mi wychodzily na testach 😬 dopiero uwierzyłam przy becie :)

Z moich rad poowulacyjnych. Codziennie przez 3 dni piłam sok z całego ananasa 😁 i w tym cyklu zapytałam lekarza o to że zawsze po owulacji miałam do okresu skurcze macicy i miałam przekonanie że w takiej bolącej macicy nic się nie zagnieździ. To kazał mi brać 2 razy dziennie nospe. I faktycznie do zagnieżdżenia nie miałam boli.

Nie, ja nic totalnie nie czułam. I nawet plamilam od paru dni przed zagniezdzeniem i po zagnieżdżeniu. Brzuch mnie bolał jak na okres. Wiec w ogóle nie podejrzewałam żadnej ciąży nawet jak cienie mi wychodzily na testach [emoji51] dopiero uwierzyłam przy becie :)

Z moich rad poowulacyjnych. Codziennie przez 3 dni piłam sok z całego ananasa [emoji16] i w tym cyklu zapytałam lekarza o to że zawsze po owulacji miałam do okresu skurcze macicy i miałam przekonanie że w takiej bolącej macicy nic się nie zagnieździ. To kazał mi brać 2 razy dziennie nospe. I faktycznie do zagnieżdżenia nie miałam boli.
No mi tak ok 5dni po owulacji właśnie zaczynając dokuczać jajniki, ciągnięcia w pachwinie i skurcze podbrzusza. Najlepsza wtedy jest pozycja embrionalna... Ale to znowu nie jest taki ból, że nie mogę wyrobić

Mi lekarz powiedział że to albo na okres albo ciąża. Niestety to nie jest do ziagnozowania skąd te bóle. Mnie bolało od dnia owulacji do okresu więc mowil że może od płynu w zatoce.

No mi tak ok 5dni po owulacji właśnie zaczynając dokuczać jajniki, ciągnięcia w pachwinie i skurcze podbrzusza. Najlepsza wtedy jest pozycja embrionalna... Ale to znowu nie jest taki ból, że nie mogę wyrobi

Hej dziewczyny witam sie w Nowym Roku 😘😘 ja zaczynam znowu od pierwszego dnia cyklu dostałam okresu tydzień wcześniej przed spodziewana miesięczką 🙄🙄 coraz krótsze te moje cykle z 32 dniowych zrobił się 24 dniowy cykl 🤔 clostilbegyt zaczynam od 3 dc i estrofem od dziś 🙂 kolejny cykl czas zacząć 🙂

Nie, ja nic totalnie nie czułam. I nawet plamilam od paru dni przed zagniezdzeniem i po zagnieżdżeniu. Brzuch mnie bolał jak na okres. Wiec w ogóle nie podejrzewałam żadnej ciąży nawet jak cienie mi wychodzily na testach 😬 dopiero uwierzyłam przy becie :)

Z moich rad poowulacyjnych. Codziennie przez 3 dni piłam sok z całego ananasa 😁 i w tym cyklu zapytałam lekarza o to że zawsze po owulacji miałam do okresu skurcze macicy i miałam przekonanie że w takiej bolącej macicy nic się nie zagnieździ. To kazał mi brać 2 razy dziennie nospe. I faktycznie do zagnieżdżenia nie miałam boli.
Bardzo się cieszę że Ci sie udało ❤❤❤ i pewnie wezme twoje rady 😁😁 i kupię Ananasa 🍍🍍🍍

reklama
Do góry