reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny melduję się po wizycie w klinice . Wyniki mamy bardzo dobre uff. 🤣. No i teraz badania do drożność . Jak dostanę @ znowu wizyta i kwalifikacja do zabieg żeby ustalić termin . Doktorek mówił że do 25 stycznia zrobimy zabieg . Cena trochę mnie ścieła z nóg ale dla fasolki wszystko

Dziewczyny melduję się po wizycie w klinice . Wyniki mamy bardzo dobre uff. 🤣. No i teraz badania do drożność . Jak dostanę @ znowu wizyta i kwalifikacja do zabieg żeby ustalić termin . Doktorek mówił że do 25 stycznia zrobimy zabieg . Cena trochę mnie ścieła z nóg ale dla fasolki wszystko
Ja ponad rok temu miałam drożność zrobioną fakt cena zwala z nóg 🙄🙄 ale ile my już pieniędzy wydałysmy na te badania wizyty testy zastrzyki leki trochę się tego uzbiera ale czego się nie robi żeby zostać mamą 😍😍 wierze że i w końcu mi się uda mąż mnie namawia na klinikę ja póki co przystaje przy swoim lekarzu bo właściwie teraz wiem na czym stoję może nie do końca bo jednak 3 cykl z Clo nieudany ale chce jeszcze spróbować ze stymulacją .

Ja ponad rok temu miałam drożność zrobioną fakt cena zwala z nóg 🙄🙄 ale ile my już pieniędzy wydałysmy na te badania wizyty testy zastrzyki leki trochę się tego uzbiera ale czego się nie robi żeby zostać mamą 😍😍 wierze że i w końcu mi się uda mąż mnie namawia na klinikę ja póki co przystaje przy swoim lekarzu bo właściwie teraz wiem na czym stoję może nie do końca bo jednak 3 cykl z Clo nieudany ale chce jeszcze spróbować ze stymulacją .
Na miałam 4 cykle z clo i postanowiliśmy działać. Teraz wiem że wszystkie badania mamy ok i trzeba zrobić drożność.

Gratuluje wszystkim którym się udało 😘

nie było mnie trochę, musiałam się odciąć - miałam dwa nieudane cykle z CLO, tyle ze po tych tabletkach mam tak obfite miesiączki, ze ledwo daje radę z opanowaniem krwawienia - szczególnie 2gi dzień 🥺
Badania są ok - wiec tez szykuje się na badanie drożności.
nowy rok - nowe nadzieje!
trzymajcie się dziewczyny

Nic
Gratuluje wszystkim którym się udało 😘

nie było mnie trochę, musiałam się odciąć - miałam dwa nieudane cykle z CLO, tyle ze po tych tabletkach mam tak obfite miesiączki, ze ledwo daje radę z opanowaniem krwawienia - szczególnie 2gi dzień 🥺
Badania są ok - wiec tez szykuje się na badanie drożności.
nowy rok - nowe nadzieje!
trzymajcie się dziewczyny
Współczuję :( ja miałam takie po duphastonie.
Dosłownie walczylam o życie takie miałam krwawienia i bóle.

A ja mogę powiedzieć że jak brałam dupka starsze mi włosy wypadaly . Doktorek w klinice kazał odstawić i 100 % poprawa

reklama
Do góry