KiedyPytam
Fanka BB :)
Mam betę 18 230
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam betę 18 230 [emoji7]
W sobotę wieczorem zastrzyk, wczoraj była owulacja bo czułam a dzisiaj ból typowo jak po owulcji. W piątek idę zobaczyć czy pękły wszystkie 4.A u ciebie na jakim.etapie sytuacja
Oj biedna wiem jak to jest jak człowiek się czuje jakby do ściany doszedł ale.jest postęp u ciebie więc nie trać nadziei.W sobotę wieczorem zastrzyk, wczoraj była owulacja bo czułam a dzisiaj ból typowo jak po owulcji. W piątek idę zobaczyć czy pękły wszystkie 4.
Ale nie nastawiam się. Tak szczerze to mam już wyrąbane... Potrzebuję odpoczynku od tego.. Marzę, żeby już zacząć brać anty, żeby o tym nie myśleć... Żeby głowa odpoczęła
Myślę, że u mnie to problem immunoloiczny. 16.02 mam wizytę u immunologa i wtedy będę już miała zrobione zalecone badania więc może się czegoś dowiemOj biedna wiem jak to jest jak człowiek się czuje jakby do ściany doszedł ale.jest postęp u ciebie więc nie trać nadziei.
Z tyłu pęcherzyków któryś pęknie napewno. Progesteron tez sprawdź.
A nie mówiłam?!! Cudownie Kochana!!!!! Życzę dużo zdrowia i szczęśliwie donoszonej ciąży!!! Bardzo się cieszęMam betę 18 230
U mnie jedna OWU już była przed 10dc (gin widział pęknięty pęcherzyk), dziś w 12dc dodatni test owulacyjny - zostały jeszcze dwa pecherzyki do pęknięcia... stwierdził żeby nie brać Ovitrelle - powinny pęknąć same, pozostaje działać