reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Najgorsze jest to, że ja jakoś objawów nie miałam od tego. Z dwa razy w poprzednim cyklu ukluło mnie w srodku w pochwie aż się zgielam i tyle. Na badaniu też lekarze nic nie wiedzieli. Cholera..... Nie wiem co robić... Chciałabym brać dupka żeby się może udało, ale z drugiej strony strach..... I ta drożność poszła sie rypac.... Dramat :(((
O kurcze! Dobrze, że znaleźli te bakterie! Wyleczysz, zrobisz drożność i się uda!! Mąż też powinien dostać leki bo na pewno też to ma. Zazwyczaj od razu leczą obojga partnerów.

reklama
Ale ja przeszperalam całe forum i lekarze mówią dziewczynom że tego się nawet nie leczy. Że dopiero przy porodzie daje się antybiotyk. Chyba wezmę dupka i mimo wszystko będę liczyć na ciążę. Napisałam do tego mojego lekarza. Może mi odpisze.

Ale ja przeszperalam całe forum i lekarze mówią dziewczynom że tego się nawet nie leczy. Że dopiero przy porodzie daje się antybiotyk. Chyba wezmę dupka i mimo wszystko będę liczyć na ciążę. Napisałam do tego mojego lekarza. Może mi odpisze.
Tylko skąd te bakterie??

Tylko skąd te bakterie??
Ona pytała.czy mamy jakieś problemy z przewodem pokarmowym. Ja mówię że nie. A nawet jeśli, to co? Mamy dziurawe jelita i przechodzi do szyjki? Nie kumam. Higienę utrzymuje aż zanadto. Z kwasem mlekowym żele tak samo. Bo te bakterie są jak jest za mało.paleczek.kwasu mlekowego. ..... Nie wiem skąd to. Mówi by się mąż zbadał też.

Ona pytała.czy mamy jakieś problemy z przewodem pokarmowym. Ja mówię że nie. A nawet jeśli, to co? Mamy dziurawe jelita i przechodzi do szyjki? Nie kumam. Higienę utrzymuje aż zanadto. Z kwasem mlekowym żele tak samo. Bo te bakterie są jak jest za mało.paleczek.kwasu mlekowego. ..... Nie wiem skąd to. Mówi by się mąż zbadał też.
Może powinnaś stosować probiotyki dopochwowe? Nie znam tematu bo nigdy nie miałam takiego problemu...

Dziewczyny ja zwariuje z ta lekarka. Mam do niej takie zaufanie, bo wyleczyła moją mamę. ..... Tyle lat do niej chodzę. Teraz co prawda tylko monitoring ale jednak. Ludzie, jak ona mnie nastraszyła. A co piszę mój lekarz? Ze te bakterie normalnie bytują w jelitach i w pochwie. Raz mniej raz więcej. Jak się współżyje to zaburza się ich ilość ale zaraz to maleje. Że owszem, probiotyki, Tantum rosa ale nie antybiotyk i wstrzymywanie starań. Że mam brać dupka i liczyć na ciążę.

A ta lekarka ? Miałam wrażenie że męża za to że może on ma ta bakterie najlepiej spalić na stosie a mi dać lek, żeby nie doszło do ciąży.

Hej Dziewczyny jestem tu nowa widze ze mnóstwo nas tutaj którą czekają na swoje upragnione maleństwo ja już staram się od 3 lat o dzidzie nie poddaje się 😊 u mnie póki co jest problem z prolaktyną miałam ja za wysoka powoli udaje mi się obniżyć do granicy ktora zalecil mi doktor dwa lata temu przeszlam poronienie w 5 tygodniu w październiku 2019 ciąża biochemiczna w maju tego roku okres spóźnił mi się 8 dni myślałam że może w końcu się udało plamienie przed okresem z 6 dni miałam owulacja była dosyć późno bo w 22 dniu cyklu wizytę mam 13 czerwca jadę z wynikami i zobaczymy co dalej żadnych stymulacji nie miałam jedynie póki co biorę norprolac i pregna start i kwasy Omega jestem cały czas pełna nadziei że w końcu się uda jednak czas leci i to mnie martwi najbardziej 😔 pozdrawiam wszystkie staraczki 😉

Hej Dziewczyny jestem tu nowa widze ze mnóstwo nas tutaj którą czekają na swoje upragnione maleństwo ja już staram się od 3 lat o dzidzie nie poddaje się 😊 u mnie póki co jest problem z prolaktyną miałam ja za wysoka powoli udaje mi się obniżyć do granicy ktora zalecil mi doktor dwa lata temu przeszlam poronienie w 5 tygodniu w październiku 2019 ciąża biochemiczna w maju tego roku okres spóźnił mi się 8 dni myślałam że może w końcu się udało plamienie przed okresem z 6 dni miałam owulacja była dosyć późno bo w 22 dniu cyklu wizytę mam 13 czerwca jadę z wynikami i zobaczymy co dalej żadnych stymulacji nie miałam jedynie póki co biorę norprolac i pregna start i kwasy Omega jestem cały czas pełna nadziei że w końcu się uda jednak czas leci i to mnie martwi najbardziej 😔 pozdrawiam wszystkie staraczki 😉

Podziwiam, że masz jeszcze wole walki. Ja po 2 latach starań wymiękam totalnie.

reklama
Lekarz mi dał leki na nowy cykl bla bla bla. Mam to gdzieś, nic nie wykupiłam a na co mi te starania tam. Jakby coś miało być to by było.

O ironio! A w cp zaszłaś w 2 cyklu :oo: :oo: :oo: , normalnie 🥚🥚🥚🥚

Do góry