reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Podziwiam, że masz jeszcze wole walki. Ja po 2 latach starań wymiękam totalnie.
Za każdym razem jak dostaje okresu to już mam ochotę odpuścić ale chęć posiadania bejbusia motywuje mnie do tego by dalej działać i mam nadzieję że w końcu zobaczę te upragnione dwie krechy, jak dotąd cały czas trafiłam na niewłaściwych lekarzy zobaczymy teraz co z tego będzie dalej 😊

reklama
Dziewczyny, te długie starania wykańczaja, rodzina co chwile się pyta i składa życzenia. Co chwilę brzuszki i nowe dobre wieści. Cieszę się a później myślę, a Ty kiedy znajdziesz w ciążę co? Wszyscy zdrowi a dziecka nie ma, prawie dwa lata się staramy. Ale już słyszałam tyle pozytywnych historia osób które się starają z forum i bliskich, że wiem że kiedyś spotka też mnie i was 😀 musimy być cierpliwe, bo kto jak nie my :)

Kto zaszedł w drugim cyklu ty? :D

U mnie dwa dni po owu już się zaczynają plamienia. Podbrzusze mnie boli. W ogóle niezle jaja bo we wtorek brałam zastrzyk. Dzisiaj lekarz kazał mi zacząć brać dupka. Wzięłam jedną tabletkę!!!!!!
K*&$#A!!!!!!!! Jedna tabletkę!!!!!!! A dziś już plamie. Pobiłam swój rekord :D

Kto zaszedł w drugim cyklu ty? :D

U mnie dwa dni po owu już się zaczynają plamienia. Podbrzusze mnie boli. W ogóle niezle jaja bo we wtorek brałam zastrzyk. Dzisiaj lekarz kazał mi zacząć brać dupka. Wzięłam jedną tabletkę!!!!!!
K*&$#A!!!!!!!! Jedna tabletkę!!!!!!! A dziś już plamie. Pobiłam swój rekord :D
Kolejny cykl twój [emoji16][emoji1768][emoji480]

reklama
Do góry