karina1988
Fanka BB :)
W szpitalu na NFZ? A dlugo sie czeka? Slyszalam ze to dosyc bolesne, ale czego sie nie robi dla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szpitalu na NFZ? A dlugo sie czeka? Slyszalam ze to dosyc bolesne, ale czego sie nie robi dla
Miałaś rentgenem? Ja będę robić USG.... Ponoć trochę mniej bolesne. No i prywatnie. Ok 700 zł to kosztuje ale już przeboleje .... Nie położę się teraz do szpitala nie ma mowy
Do konca nie wiem. Ponoć sono jest nowocześniejsza metoda i trochę mniej bolesna. No i na fotelu, robią ci USG. A nie tak jak wesoła aga opisała, kładą na stole do rentgena .....A to jest jakas roznica? Z rentgenem czy bez...?
Dlatego wolę to zrobić w cywilizowanym miejscu.... ;/Tak to było z RTG robione. Kładą Cie na stół do RTG, rozkladasz nogi i Ci pakują tam narzędzia Pani trzyma se nogi, pani trzyma se plecy... Ehe troche mi rąk brakuje
Ale dziady...Myslalam ze to bardziej cywilizowane badanie ale czego to sie spodziewac, ja podczas zabiegu usuniecia polipa, jeszcze na sali operacyjnej, podczas wybudzania slyszalam nieprzyjemne kom w moim kierunku...typu kolejny len ktoremu nie chce sie pracowac i chce zwolnienie, itp... Tak abstachujac od tematu....
A nie orientujesz sie jaka jest cena prywatnie? Dodam ze moj przypadek byl w jednej z warszawskich Poliklinik Gin... Nie w zadnym zasciankowym szpitalu, ale widac miejsce nie ma znaczenia w przypadku braku kultury....Dlatego wolę to zrobić w cywilizowanym miejscu.... ;/