reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Okropna sytuacja. Wyrazy współczucia dla Ciebie. Takie rzeczy nie powinny się dziać :( Nawet sobie nie wyobrażam...

Mój dr nie odradza starań.
Widać co lekarz to inaczej. Moj dr mówi ze nie ma badań pod kątem ciąży czy wirus groźny czy nie i nie ma jednoznacznych odpowiedzi na to. U mnie dr powiedział tylko zeby się wstrzymać bo bez sensu brać stymulację bez monitoringu bo lada moment mogą przestać przyjmować. Ten cykl owulacja. Potem przerwy a na kolejne podejście do stymulacji lekarz namawia na inseminacje.

reklama
Hej, szukam informacji o puregonie? Jakie dawki i w jakim czasie u was zadziałaly? Ja jak narazie 5 x 75 iu i nic...

Hej, szukam informacji o puregonie? Jakie dawki i w jakim czasie u was zadziałaly? Ja jak narazie 5 x 75 iu i nic...
Wydaje mi się, że odpowiedzi niewiele Ci dadzą, bo naprawdę każdy organizm jest inni, a co więcej różna jest diagnoza, Najlepiej stosować się do zaleceń lekarza i mu zaufać.

A to ja na zastrzykach się nie znam. Sama biorę letrozol. W poprzednim cyklu miałam owu 6 dni po ostatniej tabletce a w tym cyklu już 15 dc i nic się nie dzieje. Może też nie działa na mnie, nie wiem [emoji848]
Tak, na clo w ogóle nie reagowałam, na zastrzyki przy najmniejszej dawce nic, teraz większą i ciągle nic

No u mnie po clo to mi chciało rozerwać jajowody przez te wielkie pęcherzyki z obu stron - masakra :D Jakieś nowe testujące teraz?? Ja czekam na @. Planowo na weekend ;)

reklama
Cześć jak mija niedziela?
Mnie dzisiaj obudził dość silny ból brzucha jak na okres. Trochę to dziwne bo zwykle bolało mnie dopiero w 1dc i caly brzych a dzisiaj bolała mnie lewa strona tylko. Mniej więcej po godzinie ból ustal sam z siebie.. Jestem w 28dc. Cykle mam 31dniowe. Test owulacyjny mi idealnie nie wyszedł ale najciemniejsza kreska była w 15dc...i specjalnie sie nie staraliśmy...
Dodatkowo jakieś cholerstwo mnie chwyciło bo on 2tym mam utrzymujący się stan podgorączkowy a ostatnio jestem mega osłabiona i kręci mi się w głowie ale to pewnie przez antybiotyk...

Do góry