reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja nie mierzyłam żadnej temperatury i powiem tak też nic nie odczuwalam że coś tam się dzieje. W tym cyklu jak i w 2018 jak brałam zastrzyki nic nie odczuwalam. Po prostu korzystaliśmy z przyjemności. Moim zdaniem to strata czasu w mierzenie temperatury.
Dokładnie tak samo uważam z ta temperatura i też nigdy nie mierzyłam bo poco się nakręcać. ..

reklama
Do dziewczyn, które brały wiesiołka.
Po jakim czasie zauważyliście poprawę śluzu? Już w pierwszym cyklu w którym zaczelyscie stosować czy dopiero w kolejnych?

Hej dziewczyny. No ja też mam doła od rana. Temperatura do dupy. 36,46 to raczej a raczej napewno nie ciąża. Mam jedynie nadzieję że pękł pęcherzyk że ten Pregnyl działa. Nawet jak się znowu nie udało to że lepki działają....
Pobolewa mnie jajnik.
A w pracy mam taką jazdę i taki stres, że nawet jakbym była w ciąży to nie ma szans jej utrzymać bo z nerwów już biegam do WC z bóle brzucha.
Poniżej mój wykres.

Załączniki

• Screenshot_20191112-071812.png
    Screenshot_20191112-071812.png
    59,1 KB · Wyświetleń: 29
Ja wlasnie sie dowiedzialam, ze do konca tygodnia jestem sama w biurze. Mam ogarnac prace swoja i 3 innych osob. Miodzio po prostu.
Hej dziewczyny. No ja też mam doła od rana. Temperatura do dupy. 36,46 to raczej a raczej napewno nie ciąża. Mam jedynie nadzieję że pękł pęcherzyk że ten Pregnyl działa. Nawet jak się znowu nie udało to że lepki działają....
Pobolewa mnie jajnik.
A w pracy mam taką jazdę i taki stres, że nawet jakbym była w ciąży to nie ma szans jej utrzymać bo z nerwów już biegam do WC z bóle brzucha.
Poniżej mój wykres.

reklama
Do góry