reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja wtedy bede najszczesliwsza na swiecie. I wiem ze moze to bedzie brzydko wygladac z mojej strony, ale jesli uda mi sie zajsc w ciaze, to kolejnej ciazy w krotkim czasie po porodzie rowniez nie wykluczam. Nie zalezy mi juz na karierze, nie mam juz na to sily. Psychicznie w pracy juz wysiadam...
to będa szczęśliwi jak Ci się uda zajść :)

ja przy pierwszym dziecku tak miałam ze aby jak najszybciej uciec.Udało się po 3 miesiącach :) ale wtedy byłam 12 lat młodsza :(

reklama
Ja wtedy bede najszczesliwsza na swiecie. I wiem ze moze to bedzie brzydko wygladac z mojej strony, ale jesli uda mi sie zajsc w ciaze, to kolejnej ciazy w krotkim czasie po porodzie rowniez nie wykluczam. Nie zalezy mi juz na karierze, nie mam juz na to sily. Psychicznie w pracy juz wysiadam...

mam tak samo :) nie jestem typem karierowiczki chociaż kiedyś myślałam inaczej
W marcu zginął w wypadku mój młodszy brat i chyba to zmieniło mój sposób postrzegania życia :) jeśli dam radę to jeszcze z 2 dzieci chciałabym urodzić

Przykro mi z powodu Twojego brata.
Ja myslalam ze na dzieci mam jeszcze czas. Z pierwszym nie bylo problemu, udalo sie w pierwszym cyklu. Teraz Mala ma 4 lata, o drugie dziecko staramy sie od roku. Mam 30 lat, maz 34. Nie mamy duzo czasu, zeby wszystko juz na spokojnie ogarniac...
Mysle ze to glownie stres przeszkadza mi w zajsciu.
mam tak samo :) nie jestem typem karierowiczki chociaż kiedyś myślałam inaczej
W marcu zginął w wypadku mój młodszy brat i chyba to zmieniło mój sposób postrzegania życia :) jeśli dam radę to jeszcze z 2 dzieci chciałabym urodzić

Przykro mi z powodu Twojego brata.
Ja myslalam ze na dzieci mam jeszcze czas. Z pierwszym nie bylo problemu, udalo sie w pierwszym cyklu. Teraz Mala ma 4 lata, o drugie dziecko staramy sie od roku. Mam 30 lat, maz 34. Nie mamy duzo czasu, zeby wszystko juz na spokojnie ogarniac...
Mysle ze to glownie stres przeszkadza mi w zajsciu.
No ja mam 37 i pół !!!! Może się wyrobie :)

ale pocieszę Cię ze i tak macie większe szanse :)

Do dziewczyn, które brały wiesiołka.
Po jakim czasie zauważyliście poprawę śluzu? Już w pierwszym cyklu w którym zaczelyscie stosować czy dopiero w kolejnych?
Ja miałam rezultat odrazu w pierwszym cyklu i brałam tylko 2 dziennie. A ty bierzesz 6 dziennie i jeszcze pijesz siemię lniane sporo tego nie uważasz?

reklama
No właśnie tak się zastanawiam, czy tego siemienia nie odstawić, w sumie chyba 2 dni piłam na razie.
Zmniejsz tego wiesiołka bo jak tam jest potok to tez niedobrze.
A mi lekarka powiedziała że siemię lniane jest dobre na jelita więc śmiało mogę pic.
Dała mi do zrozumienia że śluzu od tego nie będę miała hehe. Ale ja w to wierzę i pije.

Do góry