U mnie nie było widać żadnego efektu po pierwszym cyklu
A w drugim już tak? Biorę na razie dopiero 5 dni i też jeszcze nic się nie dzieje. Piję tez siemię lniane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie było widać żadnego efektu po pierwszym cyklu
Mi od razu się zwiększył.bralam od okresu do owu codziennie po 4 tabletkiA w drugim już tak? Biorę na razie dopiero 5 dni i też jeszcze nic się nie dzieje. Piję tez siemię lniane.
Ja nie pracuje zawodowo i trochę wam zazdroszczę. Chyba wolałabym skupić się na pracy niż tak bezmyślnie siedzieć
Zaczynać będę drugi cykl dopiero po 18.11A w drugim już tak? Biorę na razie dopiero 5 dni i też jeszcze nic się nie dzieje. Piję tez siemię lniane.
Mi od razu się zwiększył.bralam od okresu do owu codziennie po 4 tabletki
Jest takie powiedzenie: "Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma"...
wiem sama odeszłam z pracy aby się skupić na dzidziusia. Mialam prace zmianowa gdzie było 8 nocek. Stwierdziłam ze to dlatego nie zachodzę w ciąże wiec powoli eliminuje wszystkie czynniki przeszkadzające
Ja w pracy ogolnie jestem na straconej pozycji.
Praca pod presja czasu, klienci wymagajacy i roszczeniowi.
Pracuje w jednym pokoju z zona szefa, szef siedzi w drugim pokoju. Kolega pracuje zdalnie z domu. Wiec nawet nie ma komu ch..u powiedziec...
to faktycznie sytuacja nie do pozazdroszczenia
w mojej poprzedniej firmie tak było ze cześć osób pracowało z szefem W jednym pokoju. Nie wytrzymali został z 6 osob tylko 1 chłopak. Dziewczyny się pozwalnialy
Ogolnie na poczatku bylo fajnie, nawet sie dogadywalismy. Ale odkad zaczelam sie starac o drugie dziecko jest podrzucanie obowiazkow, w ostatniej chwili dostaje tel ze dzisiaj jestem sama bo szef cos tam, a jego zona jedzie na paznokcie i tez jej caly dzien nie bedzie.
I czekam na ciaze, zeby wreszcie uciec stamtad...