A badanie z krwi???Hej dziewczyny. Od dluzszego czasu Was podczytuje, a teraz sama postanowilam napisac i poszukac troche wsparcia a moze ktoras miala podobnie. Od 1.5 toku staramy sie o dziecko. Mam juz za soba dwa cykle na CLO. W 13stym dniu cyklu byl monitoring, z ktorego wynikalo ze owulacja nastapi w niedlugim czasie. Byly 2 pecherzyki, z czego jeden byl dominujacy 21mm i drugi 13mm. W 29dc test ciazowy negatywny. Bylam pewna, ze pecherzyk nie pekl. Wczoraj (30sty dc) bylam na wizycie u ginekologa, co prawda omowic moje dalsze leczenie, po tym jak miesiaczka sie pojawi. Gin zrobil USG i stwierdzil ze sa 2 cialka zolte i endometrium 19cm, jak on to stwierdzil "ciazowe".. dal mi duzo nadziei, ale ja nie wiem co o tym myslec. On sam kazal czekac. Test powtorzylam dzis i ewidentnie negatywny. Dodam, ze mam watpliwosci co do ewentualnej ciazy, bo odczuwam juz typowe dla mnie skurcze, ktore zawsze zwiastuja okres. Piersi bardzo bolaly na tygodniu, teraz nadal mam wrazliwe sutki, ale duzo mniej. Cykle nieregularne ( miedzy 33 a nawet 49dni sie zdazylo) , wiec na dobra sprawe nie wiem ktorego dokladnie powinna przyjsc @...
reklama
Paulinaaa123
Początkująca w BB
Mieszkam za granica, niestety nie mam takiej mozliwosci.. nawet do polskiego ginekologa jezdze kawal drogi bo ponad h, a kazda wizyta tez duzo kosztuje.. pozostalo mi chyba rzyczywiscie czekac, chyba raczej z moich przeczuc do miesiaczkiA badanie z krwi???
freaky
Zaciekawiona BB
CudowneDaj znac, co udalo sie ogladnac w srode
Dziwne uczucie czuc jajniki, prawda?
Dam znać!
freaky
Zaciekawiona BB
Miałam tylko jeden cykl i były dwa pecherzyki po 15mm w 10dc, ale wchłonęły się wiec pani doktor stwierdziła, ze ta dawka 25mg była za mała i teraz mam większa. Wiec mam nadzieje, ze urosnąPowodzenia!
A jak poprzednie cykle z clo?
młoda1994
Fanka BB :)
Jeździsz do polskiego gin i jeszcze za niego płacisz? Ja też mam do swojego gin ponad godzinę ale ja nie muszę za niego płacić wszystko przez AOK HESSENMieszkam za granica, niestety nie mam takiej mozliwosci.. nawet do polskiego ginekologa jezdze kawal drogi bo ponad h, a kazda wizyta tez duzo kosztuje.. pozostalo mi chyba rzyczywiscie czekac, chyba raczej z moich przeczuc do miesiaczki
jeszczebedziepieknie
Ostatnio w aptece gemini kupowalam test ciazowy, ktory mozna wykonac z krwi.
Moze sprobuj gdzies kupic taki u siebie w miejscu zamieszkania?
Moze test w 29 to za szybko? To tez zalezy jaka czuloscia robilas. Poczekalabym 2-3 dni i zrobila kolejnym
Hej dziewczyny. Od dluzszego czasu Was podczytuje, a teraz sama postanowilam napisac i poszukac troche wsparcia a moze ktoras miala podobnie. Od 1.5 toku staramy sie o dziecko. Mam juz za soba dwa cykle na CLO. W 13stym dniu cyklu byl monitoring, z ktorego wynikalo ze owulacja nastapi w niedlugim czasie. Byly 2 pecherzyki, z czego jeden byl dominujacy 21mm i drugi 13mm. W 29dc test ciazowy negatywny. Bylam pewna, ze pecherzyk nie pekl. Wczoraj (30sty dc) bylam na wizycie u ginekologa, co prawda omowic moje dalsze leczenie, po tym jak miesiaczka sie pojawi. Gin zrobil USG i stwierdzil ze sa 2 cialka zolte i endometrium 19cm, jak on to stwierdzil "ciazowe".. dal mi duzo nadziei, ale ja nie wiem co o tym myslec. On sam kazal czekac. Test powtorzylam dzis i ewidentnie negatywny. Dodam, ze mam watpliwosci co do ewentualnej ciazy, bo odczuwam juz typowe dla mnie skurcze, ktore zawsze zwiastuja okres. Piersi bardzo bolaly na tygodniu, teraz nadal mam wrazliwe sutki, ale duzo mniej. Cykle nieregularne ( miedzy 33 a nawet 49dni sie zdazylo) , wiec na dobra sprawe nie wiem ktorego dokladnie powinna przyjsc @...
Moze test w 29 to za szybko? To tez zalezy jaka czuloscia robilas. Poczekalabym 2-3 dni i zrobila kolejnym
Paulinaaa123
Początkująca w BB
Tak, bo to prywatna klinika, niestety nie mam tak dobrzeJeździsz do polskiego gin i jeszcze za niego płacisz? Ja też mam do swojego gin ponad godzinę ale ja nie muszę za niego płacić wszystko przez AOK HESSEN
Paulinaaa123
Początkująca w BB
Taki mam zamiar, bo nic innego mi nie zostalo, choc miesiaczke czuje juz zblizajaca sie wielkimi krokamiOstatnio w aptece gemini kupowalam test ciazowy, ktory mozna wykonac z krwi.
młoda1994
Powiedz mi jak znalazłaś klinikę prywatna? Ja wszędzie gdzie chodziłam szukałam to wszyscy wołają skierowania i nie mogę za pieniądze np iść do lekarza mieszkasz w DE?Tak, bo to prywatna klinika, niestety nie mam tak dobrze
reklama
Paulinaaa123
Początkująca w BB
Ja nie mieszkam w DE tylko w Anglii, a tutaj takich prywatnych przychodni polskich jest dosc duzo, ale sa bardzo drogiePowiedz mi jak znalazłaś klinikę prywatna? Ja wszędzie gdzie chodziłam szukałam to wszyscy wołają skierowania i nie mogę za pieniądze np iść do lekarza mieszkasz w DE?