KiedyPytam
Fanka BB :)
To już po owu skoro jest płynDziewczyny, bylam na monitoringu. Pecherzyk 22 mm, endo 12,5, plyn za macica.
Zastrzyku nie dostalam. Mam robic test ciazowy za 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już po owu skoro jest płynDziewczyny, bylam na monitoringu. Pecherzyk 22 mm, endo 12,5, plyn za macica.
No i działać bo pęcherzyk może w każdej chwili pęknąć!Dziewczyny, bylam na monitoringu. Pecherzyk 22 mm, endo 12,5, plyn za macica.
Kochana może klinika leczenia niepłodności. Myślę że zwykły gin ci nie pomoże zwłaszcza że źle reagują twoje jajniki na symulacje clo. A bierzesz coś na ten progesteron?Będzie dobrzerety... A ja wiecznie progesteron 0,5.
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych pęcherzyków.....
W środę jadę do profesora. Zobaczymy co powie na moje 3 monitorowane cykle i wyniki badań hormonów. Jak nic nie doradzi, to już nie wiem gdzie szukać ratunku.
Łoł jaki wysoki! Ile do @?Cześć . Pamiętacie jak wysyłałam Wam moje pecherzyki.? Ginekolog mi mówiła jak byłam w 12 dniu ze mam małe no 12 mm. Nie chodziłam cały tydzień na monitoring i jak poszłam już po owu - bo test owu mi pokazał pozytyw to powiedziała ze nie wie czy coś pękło. No i zrobiłam w 23 dc badanie progesteronu. I wyszedł 28.5. Wiec owulacja była!! Mam nadzieje ze wyjdzie pozytywny wyniki ale na teście ciążowym. Zastanawiam się kiedy zrobić! W sumie taka wysoki progesteron tez może świadczyć o ciąży. Ale wiem ze bywa z tym różnie. Wiec będę czekać !!
Teoretycznie to taki poziom maja kobiety w I Trymestrze haha ale to ze taki wysoki mam to ponoć dobrze bo jak coś to małe szanse na poronienie . Tydzień do okresu. Cykle mam ok 30 dniŁoł jaki wysoki! Ile do @?
Dupka brałam. Ale w sumie nie pomagał.Kochana może klinika leczenia niepłodności. Myślę że zwykły gin ci nie pomoże zwłaszcza że źle reagują twoje jajniki na symulacje clo. A bierzesz coś na ten progesteron?
Rozumiem cię kochana. Czytam twoje posty i normalnie Łzy lecą że lekarze nie potrafią ci pomóc a ty tak bardzo pragniesz dzidziusia i jeszcze te teksty "odpuść to zajdziesz" doprowadzają do szału. A może zapytaj gin o luteine albo jakieś zastrzyki z progesteronem. Bo tak z niskim progesteronem wydaje mi się ze są małe szanse na ciąże bo on jest potrzebny do zagniezdzenia się i utrzymania ciąży.Dupka brałam. Ale w sumie nie pomagał.
No właśnie nie jadę do zwykłego gina. Jadę do specjalisty, ordynatora szpitala, profesora ginekologi i tak dalej.... No jak on nie da mi nadzieji to szukam dalej. Może lekarza od leczenia niepłodności a może klinika. Zobaczymy. Trochę już nie daje rady.