reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Cześć . Pamiętacie jak wysyłałam Wam moje pecherzyki.? Ginekolog mi mówiła jak byłam w 12 dniu ze mam małe no 12 mm. Nie chodziłam cały tydzień na monitoring i jak poszłam już po owu - bo test owu mi pokazał pozytyw to powiedziała ze nie wie czy coś pękło. No i zrobiłam w 23 dc badanie progesteronu. I wyszedł 28.5. Wiec owulacja była!! Mam nadzieje ze wyjdzie pozytywny wyniki ale na teście ciążowym. Zastanawiam się kiedy zrobić! W sumie taka wysoki progesteron tez może świadczyć o ciąży. Ale wiem ze bywa z tym różnie. Wiec będę czekać !!

Będzie dobrze ;) rety... A ja wiecznie progesteron 0,5.

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych pęcherzyków :( .....

W środę jadę do profesora. Zobaczymy co powie na moje 3 monitorowane cykle i wyniki badań hormonów. Jak nic nie doradzi, to już nie wiem gdzie szukać ratunku.

Będzie dobrze ;) rety... A ja wiecznie progesteron 0,5.

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych pęcherzyków :( .....

W środę jadę do profesora. Zobaczymy co powie na moje 3 monitorowane cykle i wyniki badań hormonów. Jak nic nie doradzi, to już nie wiem gdzie szukać ratunku.
Kochana może klinika leczenia niepłodności. Myślę że zwykły gin ci nie pomoże zwłaszcza że źle reagują twoje jajniki na symulacje clo. A bierzesz coś na ten progesteron?

Cześć . Pamiętacie jak wysyłałam Wam moje pecherzyki.? Ginekolog mi mówiła jak byłam w 12 dniu ze mam małe no 12 mm. Nie chodziłam cały tydzień na monitoring i jak poszłam już po owu - bo test owu mi pokazał pozytyw to powiedziała ze nie wie czy coś pękło. No i zrobiłam w 23 dc badanie progesteronu. I wyszedł 28.5. Wiec owulacja była!! Mam nadzieje ze wyjdzie pozytywny wyniki ale na teście ciążowym. Zastanawiam się kiedy zrobić! W sumie taka wysoki progesteron tez może świadczyć o ciąży. Ale wiem ze bywa z tym różnie. Wiec będę czekać !!
Łoł jaki wysoki! Ile do @?

Kochana może klinika leczenia niepłodności. Myślę że zwykły gin ci nie pomoże zwłaszcza że źle reagują twoje jajniki na symulacje clo. A bierzesz coś na ten progesteron?
Dupka brałam. Ale w sumie nie pomagał.
No właśnie nie jadę do zwykłego gina. Jadę do specjalisty, ordynatora szpitala, profesora ginekologi i tak dalej.... No jak on nie da mi nadzieji to szukam dalej. Może lekarza od leczenia niepłodności a może klinika. Zobaczymy. Trochę już nie daje rady.

Dupka brałam. Ale w sumie nie pomagał.
No właśnie nie jadę do zwykłego gina. Jadę do specjalisty, ordynatora szpitala, profesora ginekologi i tak dalej.... No jak on nie da mi nadzieji to szukam dalej. Może lekarza od leczenia niepłodności a może klinika. Zobaczymy. Trochę już nie daje rady.
Rozumiem cię kochana. Czytam twoje posty i normalnie Łzy lecą że lekarze nie potrafią ci pomóc a ty tak bardzo pragniesz dzidziusia i jeszcze te teksty "odpuść to zajdziesz" doprowadzają do szału. A może zapytaj gin o luteine albo jakieś zastrzyki z progesteronem. Bo tak z niskim progesteronem wydaje mi się ze są małe szanse na ciąże bo on jest potrzebny do zagniezdzenia się i utrzymania ciąży.

reklama
Do góry