reklama
Dziękuję dobrze [emoji4] czekam sobie spokojnie na @. Niestety nie mam wiary że się udało. Staram się nie myśleć o tym [emoji4]a co u ciebie?Patpatpat jak się trzymasz?
5dni to jeszcze sporo[emoji4] trzymam kciukiWczoraj test owulacyjny pozytywny [emoji2356] [emoji2356]
Dzisiaj 26dc i biel..
Cykle 31d
Kotmonika87
Fanka BB :)
U mnie leci jakoś wcale się nie nakręca. jestem dziwnie spokojną
Dziewczyny chore, szczekają jak psy
Starsza wczoraj miała 10 urodziny
3 dni po owulacji bardzo bolal mnie jajnik z którego byla owu i całą szyjka, cały dzień kiebsko się czułam.
Do tej pory czuje brzuch i jajnik
Mam sporo białego,mlecznego śluzu. A gdzie tu jeszcze do 10.11
Dziewczyny chore, szczekają jak psy
Starsza wczoraj miała 10 urodziny
3 dni po owulacji bardzo bolal mnie jajnik z którego byla owu i całą szyjka, cały dzień kiebsko się czułam.
Do tej pory czuje brzuch i jajnik
Mam sporo białego,mlecznego śluzu. A gdzie tu jeszcze do 10.11
Dziękuję dobrze [emoji4] czekam sobie spokojnie na @. Niestety nie mam wiary że się udało. Staram się nie myśleć o tym [emoji4]a co u ciebie?
freaky
Zaciekawiona BB
A ja jestem na drugim cyklu z clo, teraz 50mg, wcześniej miałam 25. I pierwszy raz czuję jajniki, szczerze mówiąc dla mnie to niesamowite uczucie, biorąc pod uwagę to, że ja owulację ostatni raz miałam z 3,5 roku temu ostatnio.. Staram się od lipca, a wcześniej brałam tabletki. Więc sama myśl na to, że mogę mieć teraz owulację to dla mnie coś wyjątkowego ;DD jestem bardzo pozytywnie nastawiona, w środę monitoring pęcherzyków
jeszczebedziepieknie
Dzis moj 19 dc. Jajnik boli niemilosiernie. Nie daje rady nic ciezszego podniesc, nie mowiac o podnoszeniu corki. Testuje w okolicach 16/17 listopada.
Dziewczyny, macie jakies sposoby, zeby nie
myslec o tym wszystkim? Ile razy zakluje mnie cos w boku to mam nadzieje ze wreszcie sie udalo...
myslec o tym wszystkim? Ile razy zakluje mnie cos w boku to mam nadzieje ze wreszcie sie udalo...
jeszczebedziepieknie
Daj znac, co udalo sie ogladnac w srode
Dziwne uczucie czuc jajniki, prawda?
Dziwne uczucie czuc jajniki, prawda?
A ja jestem na drugim cyklu z clo, teraz 50mg, wcześniej miałam 25. I pierwszy raz czuję jajniki, szczerze mówiąc dla mnie to niesamowite uczucie, biorąc pod uwagę to, że ja owulację ostatni raz miałam z 3,5 roku temu ostatnio.. Staram się od lipca, a wcześniej brałam tabletki. Więc sama myśl na to, że mogę mieć teraz owulację to dla mnie coś wyjątkowego ;DD jestem bardzo pozytywnie nastawiona, w środę monitoring pęcherzyków
Nie mam na to rady.Dzis moj 19 dc. Jajnik boli niemilosiernie. Nie daje rady nic ciezszego podniesc, nie mowiac o podnoszeniu corki. Testuje w okolicach 16/17 listopada.
Powodzenia!A ja jestem na drugim cyklu z clo, teraz 50mg, wcześniej miałam 25. I pierwszy raz czuję jajniki, szczerze mówiąc dla mnie to niesamowite uczucie, biorąc pod uwagę to, że ja owulację ostatni raz miałam z 3,5 roku temu ostatnio.. Staram się od lipca, a wcześniej brałam tabletki. Więc sama myśl na to, że mogę mieć teraz owulację to dla mnie coś wyjątkowego ;DD jestem bardzo pozytywnie nastawiona, w środę monitoring pęcherzyków
A jak poprzednie cykle z clo?
reklama
Paulinaaa123
Początkująca w BB
Hej dziewczyny. Od dluzszego czasu Was podczytuje, a teraz sama postanowilam napisac i poszukac troche wsparcia a moze ktoras miala podobnie. Od 1.5 toku staramy sie o dziecko. Mam juz za soba dwa cykle na CLO. W 13stym dniu cyklu byl monitoring, z ktorego wynikalo ze owulacja nastapi w niedlugim czasie. Byly 2 pecherzyki, z czego jeden byl dominujacy 21mm i drugi 13mm. W 29dc test ciazowy negatywny. Bylam pewna, ze pecherzyk nie pekl. Wczoraj (30sty dc) bylam na wizycie u ginekologa, co prawda omowic moje dalsze leczenie, po tym jak miesiaczka sie pojawi. Gin zrobil USG i stwierdzil ze sa 2 cialka zolte i endometrium 19cm, jak on to stwierdzil "ciazowe".. dal mi duzo nadziei, ale ja nie wiem co o tym myslec. On sam kazal czekac. Test powtorzylam dzis i ewidentnie negatywny. Dodam, ze mam watpliwosci co do ewentualnej ciazy, bo odczuwam juz typowe dla mnie skurcze, ktore zawsze zwiastuja okres. Piersi bardzo bolaly na tygodniu, teraz nadal mam wrazliwe sutki, ale duzo mniej. Cykle nieregularne ( miedzy 33 a nawet 49dni sie zdazylo) , wiec na dobra sprawe nie wiem ktorego dokladnie powinna przyjsc @...