reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ty zartujesz Czy mówisz serio?
Niestety mówię serio. Do specjalisty od niepłodności jestem zapisana na stycznia. A moja Pani nie zajmuje się niepłodnościa. Ona nikomu w swojej karierze nie przepisała jeszcze Clo. Tylko ja ją namowilam, bo wyniki w normie a owu brak...

reklama
Niestety mówię serio. Do specjalisty od niepłodności jestem zapisana na stycznia. A moja Pani nie zajmuje się niepłodnościa. Ona nikomu w swojej karierze nie przepisała jeszcze Clo. Tylko ja ją namowilam, bo wyniki w normie a owu brak...
Ale to jest Pani ginekolog czy lekarz pierwszego kontaktu?

A ona ci będzie robiła chociaż monitoring przy clo? Kurcze.... Może nie bierz od razu dwie dziennie. Lekarze zalecają zaczynać od jednej dziennie by zobaczyć jak jajniki pracują, ile wytworzą jajeczek. A jak coś nie tak to potem zwiększają. A ty od razu dwie i jeszcze nie wiadomo jak brać? Może wstrzymają się z tym clo.
To nie jest suplement diety by sobie go o tak łykać bo ty chcesz....

A ona ci będzie robiła chociaż monitoring przy clo? Kurcze.... Może nie bierz od razu dwie dziennie. Lekarze zalecają zaczynać od jednej dziennie by zobaczyć jak jajniki pracują, ile wytworzą jajeczek. A jak coś nie tak to potem zwiększają. A ty od razu dwie i jeszcze nie wiadomo jak brać? Może wstrzymają się z tym clo.
Ja już brałam po 1 tabl. I nie wiadomo w sumie co. Jeżeli dostanę @to mam brać po 2tabl. Jajniki reagują ok.

Oczywiście miałam monitoring w 9, 13 i 16dc

reklama
Do góry