reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dziewczyny macie jakieś objawy przy stosowaniu Clo? Biorę od wczoraj i odczuwam lekkie zawroty głowy, nudności, ból głowy :( Chyba, że to już z nerwów mi się objawy tworzą :/
W sobotę mam usg, będzie to 10dc, ciekawa jestem co wyjdzie... Mój pęcherzyk nie rósł sam z siebie więcej niż na 10 mm
Ja już dwa cykle z clo i zero skutków ubocznych

reklama
Cześć! U mnie dziwna sprawa, rok temu niby PCOS, teraz kilka nie pękniętych pęcherzyków(które już niepękną-moze to te z przed roku), jajniki po 3cm, hormony w normie. W lipcu nie dostałam @ dopiero w sierpniu (ale to może dlatego że w sierpniu brałam ślub). We wrześniu znowu nie dostałam @ (może to znowu stres bo mąż w szpitalu i groziła mu operacja na kręgosłup) Od 24.09 do 3.10 brałam PROVERA 5 1x1. 9.10-13.10 dostałam
@ i od wczoraj (13.10 - 5dc) biorę CLOSTILBEGYT 1x1. W kwietniu odtawiłam anty... Oby udało się za pierwszym :)

Też nie mam żadnych objawów
Dziewczyny macie jakieś objawy przy stosowaniu Clo? Biorę od wczoraj i odczuwam lekkie zawroty głowy, nudności, ból głowy :( Chyba, że to już z nerwów mi się objawy tworzą :/
W sobotę mam usg, będzie to 10dc, ciekawa jestem co wyjdzie... Mój pęcherzyk nie rósł sam z siebie więcej niż na 10 mm

Cześć! U mnie dziwna sprawa, rok temu niby PCOS, teraz kilka nie pękniętych pęcherzyków(które już niepękną-moze to te z przed roku), jajniki po 3cm, hormony w normie. W lipcu nie dostałam @ dopiero w sierpniu (ale to może dlatego że w sierpniu brałam ślub). We wrześniu znowu nie dostałam @ (może to znowu stres bo mąż w szpitalu i groziła mu operacja na kręgosłup) Od 24.09 do 3.10 brałam PROVERA 5 1x1. 9.10-13.10 dostałam
@ i od wczoraj (13.10 - 5dc) biorę CLOSTILBEGYT 1x1. W kwietniu odtawiłam anty... Oby udało się za pierwszym :)
Oby się udało! Powodzenia!:)

Ja miałam ale w trzecim cyklu stosowania, jak miałam zwiększona dawkę z 1 tabl do 2 tabl dziennie. Czułam się śpiąca, jakaś taka przymulona z lekkimi mdłościami. W pracy miałam momenty gdzie bardzo chciało mi się spać. Jakoś chyba nie za dobrze tolerowałam tą zwiększona dawkę

@Olla91 ja tez już drugi cykl z CLO i zero objawów. Przy pierwszym wydawało mi się ze ciagle czuje ból prawego jajnika ale przy drugim to przeszło. Brałam 1 tab dziennie od 5-9 dc
Od następnego msc będę brała po 2 to zobaczymy czy nie pojawia się skutki uboczne

Czy Clo trzeba brać o stałych porach? W ulotce nie mogłam się tego doczytać a pech chciał ze dzisiaj zapomniałam zabrać opakowania z domu a powinna wziąć koło 14 a wrócę po 21...

reklama
Do góry