reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Cześć. Pozwolę sobie do was dołączyć. W grudniu 2018 odstawiłam tabletki antykoncepcyjne po kilku latach brania i od tej pory staramy się z mężem o dziecko. Nie wrócił mi naturalny okres, a z owulacją też kiepsko. Brałam Luteinę, Jeanine i Cycloprogynove. Teraz jestem w trakcie pierwszego cyklu z Clostilbegyt, dzisiaj byłam na monitoringu i wychodzi na to, że nie za bardzo na mnie podziałał. Dostałam teraz Euthyrox żeby obniżyć TSH i mam wziąć jutro zastrzyk Bemfola, a we wtorek znowu na monitoring. Czy któraś z was używała tego zastrzyku? Rzeczywiście pomaga on na owulację? Powoli już łapie doła, bo tyle miesięcy i nic się nie poprawia :(

Ja przytyłam na clo, ale może po prostu wiecej jadlam. Sama nie wiem.

Ja właśnie więcej nie jadłam, wręcz mniej plus ćwiczenia.

A co do tego ile cyklów to u mnie lekarz planuje najwiecej 6. Dwa cykle miałam z jedna tabletka o teraz kolejny zaczynam z dwoma tabletkami dziennie. Aż się boje jak mój organizm zareaguje. Mam nadzieje, ze szybciej się uda niż te 6 cykli

Ja właśnie więcej nie jadłam, wręcz mniej plus ćwiczenia.

A co do tego ile cyklów to u mnie lekarz planuje najwiecej 6. Dwa cykle miałam z jedna tabletka o teraz kolejny zaczynam z dwoma tabletkami dziennie. Aż się boje jak mój organizm zareaguje. Mam nadzieje, ze szybciej się uda niż te 6 cykli
Mi chyba po CLO też parę kg przybyło.. albo od słodkiego :p

U mnie tak samo dwa cykle 1 tab, teraz 3 cykl i 2 tab dziennie :)

Mi chyba po CLO też parę kg przybyło.. albo od słodkiego :p

U mnie tak samo dwa cykle 1 tab, teraz 3 cykl i 2 tab dziennie :)

Ja teraz zaczynam się pilnować razy dwa bo jak przy następnym cyklu te dwie tabletki będą to ja zanim zajdę to już będę miała ciążowy brzuszek [emoji23]
To idziemy równo, oby ten lek zaowocował [emoji813]️

reklama
Do góry