weronika25nk
Fanka BB :)
Ja się witam w 1dc Krew mnie od rana zalewa Jutro muszę iść wybrać receptę na trzeci cykl z clo
Cholera oby następny był szczęśliwy! Podobno CLO ma bardzo dużą skuteczność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się witam w 1dc Krew mnie od rana zalewa Jutro muszę iść wybrać receptę na trzeci cykl z clo
2Ile cykli z Clo miałas?
To chyba warto zgodnie z zaleceniami wziąć 3 cykle clo i potem przerwa. Sporo dziewczyn pisało, ze zaszły własnie po odstawieniu.
Ja przytyłam na clo, ale może po prostu wiecej jadlam. Sama nie wiem.Dziewczyny a jak wasza waga? Zauważyła któraś tycie ? Ja pomimo diety i ćwiczeń przybrałam 2 kg a zawsze szybko mi odchudzanie szło w miarę
Ja przytyłam na clo, ale może po prostu wiecej jadlam. Sama nie wiem.
Mi chyba po CLO też parę kg przybyło.. albo od słodkiegoJa właśnie więcej nie jadłam, wręcz mniej plus ćwiczenia.
A co do tego ile cyklów to u mnie lekarz planuje najwiecej 6. Dwa cykle miałam z jedna tabletka o teraz kolejny zaczynam z dwoma tabletkami dziennie. Aż się boje jak mój organizm zareaguje. Mam nadzieje, ze szybciej się uda niż te 6 cykli
Mi chyba po CLO też parę kg przybyło.. albo od słodkiego
U mnie tak samo dwa cykle 1 tab, teraz 3 cykl i 2 tab dziennie
Mi chyba po CLO też parę kg przybyło.. albo od słodkiego
U mnie tak samo dwa cykle 1 tab, teraz 3 cykl i 2 tab dziennie