reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

@PatPatPat powiem tak normalnie odczuwałam ciągnięcie jajników tak jak na @ i nic po za tym jak brak @. Nudności i wymioty przyszły ok 5 lub 6 tydzień a piersi od nie dawna zaczęły boleć ale też nie zawsze bolą.
Przy wcześniej ciąży to owszem piersi bolały i rozciąganie się macicy. Nic po za tym. Czułam się dobrze a przy tej dużo dolegliwości jeszcze na dodatek mam taki dzień że cały czas mi się odbija i zgaga, problem z załatwieniem się.
@Lusia125 bardzo bym chciała ale lekarz sądzi aby jak najdłużej się utrzymywały bo to świadczy o dobrze rozwijającej się ciąży.

reklama
No też prawda. Ale ja miałam tylko lekkie mdłości i brak wymiotów i wszystko jest ok. Może i dobrze bo nie zjechala z wagi a przed ciąża miałam niedowage. Każda ciąża jest inna. Mdłości trzymały się jakoś do 12tc potem już było lepiej a w 3 trym zaczyna się zgaga... Ale to się da. Mi zostało 69 dni. Czas leci. A rok temu zaczynałam przygodę z clo[emoji106] mam nadzieję że jak najwięcej z forum w końcu zaciazy.
@PatPatPat powiem tak normalnie odczuwałam ciągnięcie jajników tak jak na @ i nic po za tym jak brak @. Nudności i wymioty przyszły ok 5 lub 6 tydzień a piersi od nie dawna zaczęły boleć ale też nie zawsze bolą.
Przy wcześniej ciąży to owszem piersi bolały i rozciąganie się macicy. Nic po za tym. Czułam się dobrze a przy tej dużo dolegliwości jeszcze na dodatek mam taki dzień że cały czas mi się odbija i zgaga, problem z załatwieniem się.
@Lusia125 bardzo bym chciała ale lekarz sądzi aby jak najdłużej się utrzymywały bo to świadczy o dobrze rozwijającej się ciąży.

Ja z objawów ciazowych, tak na tydzień przed planowanym okresem miałam bardzo tkliwe i bolące piersi i ból brzucha taki typowy jak każdego miesiąca.
Mdłości u mnie były praktycznie codziennie, tak od 6 do 14 tygodnia. Teraz jest 16 tydzień i czasami pojawia się zgaga ale pomaga mi woda z cytryną

Super, mój kalendarz pokazuje ze nie miałam owulacji. Temperatura wróciła do 37 st. Brak skoku. Sama nie wiem co myśleć. Zastrzyk nie spowodował pęknięcia ?

Ja jakoś w mierzenie temperatury się nie bawiłam. Nastawilam się na przyjemności. Po prostu wyluzuj i podejdz do tego na spokojnie.

Super, mój kalendarz pokazuje ze nie miałam owulacji. Temperatura wróciła do 37 st. Brak skoku. Sama nie wiem co myśleć. Zastrzyk nie spowodował pęknięcia ?
Nie jesteś pierwsza, która nie ma skoku po Ovitrelle. Najlepiej dac sobie z tym spokój. U 90% Ovitrelle powoduje pęknięcie, wiec nie stresować się i korzystać z przyjemności. Nawet u mnie pękło, wiec działa

Część kobietki dawno mnie tu nie było i pewnie mało mnie ktoś pamięta, ja mam kolejny cykl z clo (niewiem który to już straciłam rachube) i zastrzykiem ovitrelle naturalnie starania niestety bezskuteczne w 9dc miałam 2 pęcherzyki 18 i 16mm i Endo 8 wczoraj rano zastrzyk dziś mam 12dc i pewnie podrosly. Dziś mam wizytę u gin bo już dłużej nie zniosę tych bezowocnych starań i postanowiłam pójść krok dalej zdecydowałam się na iui i dziś przystępuje do pierwszej próby oby coś ruszylo. A wam życzę dwóch kreseczek i trzymam kciuki.

Dziewczyny macie jakieś objawy przy stosowaniu Clo? Biorę od wczoraj i odczuwam lekkie zawroty głowy, nudności, ból głowy :( Chyba, że to już z nerwów mi się objawy tworzą :/
W sobotę mam usg, będzie to 10dc, ciekawa jestem co wyjdzie... Mój pęcherzyk nie rósł sam z siebie więcej niż na 10 mm

reklama
Dziewczyny macie jakieś objawy przy stosowaniu Clo? Biorę od wczoraj i odczuwam lekkie zawroty głowy, nudności, ból głowy :( Chyba, że to już z nerwów mi się objawy tworzą :/
W sobotę mam usg, będzie to 10dc, ciekawa jestem co wyjdzie... Mój pęcherzyk nie rósł sam z siebie więcej niż na 10 mm
Ja czulam się normalnie :)

Do góry