reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

@PatPatPat powiem tak normalnie odczuwałam ciągnięcie jajników tak jak na @ i nic po za tym jak brak @. Nudności i wymioty przyszły ok 5 lub 6 tydzień a piersi od nie dawna zaczęły boleć ale też nie zawsze bolą.
Przy wcześniej ciąży to owszem piersi bolały i rozciąganie się macicy. Nic po za tym. Czułam się dobrze a przy tej dużo dolegliwości jeszcze na dodatek mam taki dzień że cały czas mi się odbija i zgaga, problem z załatwieniem się.
@Lusia125 bardzo bym chciała ale lekarz sądzi aby jak najdłużej się utrzymywały bo to świadczy o dobrze rozwijającej się ciąży.

reklama
No też prawda. Ale ja miałam tylko lekkie mdłości i brak wymiotów i wszystko jest ok. Może i dobrze bo nie zjechala z wagi a przed ciąża miałam niedowage. Każda ciąża jest inna. Mdłości trzymały się jakoś do 12tc potem już było lepiej a w 3 trym zaczyna się zgaga... Ale to się da. Mi zostało 69 dni. Czas leci. A rok temu zaczynałam przygodę z clo[emoji106] mam nadzieję że jak najwięcej z forum w końcu zaciazy.
@PatPatPat powiem tak normalnie odczuwałam ciągnięcie jajników tak jak na @ i nic po za tym jak brak @. Nudności i wymioty przyszły ok 5 lub 6 tydzień a piersi od nie dawna zaczęły boleć ale też nie zawsze bolą.
Przy wcześniej ciąży to owszem piersi bolały i rozciąganie się macicy. Nic po za tym. Czułam się dobrze a przy tej dużo dolegliwości jeszcze na dodatek mam taki dzień że cały czas mi się odbija i zgaga, problem z załatwieniem się.
@Lusia125 bardzo bym chciała ale lekarz sądzi aby jak najdłużej się utrzymywały bo to świadczy o dobrze rozwijającej się ciąży.

Ja z objawów ciazowych, tak na tydzień przed planowanym okresem miałam bardzo tkliwe i bolące piersi i ból brzucha taki typowy jak każdego miesiąca.
Mdłości u mnie były praktycznie codziennie, tak od 6 do 14 tygodnia. Teraz jest 16 tydzień i czasami pojawia się zgaga ale pomaga mi woda z cytryną

Super, mój kalendarz pokazuje ze nie miałam owulacji. Temperatura wróciła do 37 st. Brak skoku. Sama nie wiem co myśleć. Zastrzyk nie spowodował pęknięcia ?

Ja jakoś w mierzenie temperatury się nie bawiłam. Nastawilam się na przyjemności. Po prostu wyluzuj i podejdz do tego na spokojnie.

Super, mój kalendarz pokazuje ze nie miałam owulacji. Temperatura wróciła do 37 st. Brak skoku. Sama nie wiem co myśleć. Zastrzyk nie spowodował pęknięcia ?
Nie jesteś pierwsza, która nie ma skoku po Ovitrelle. Najlepiej dac sobie z tym spokój. U 90% Ovitrelle powoduje pęknięcie, wiec nie stresować się i korzystać z przyjemności. Nawet u mnie pękło, wiec działa

Część kobietki dawno mnie tu nie było i pewnie mało mnie ktoś pamięta, ja mam kolejny cykl z clo (niewiem który to już straciłam rachube) i zastrzykiem ovitrelle naturalnie starania niestety bezskuteczne w 9dc miałam 2 pęcherzyki 18 i 16mm i Endo 8 wczoraj rano zastrzyk dziś mam 12dc i pewnie podrosly. Dziś mam wizytę u gin bo już dłużej nie zniosę tych bezowocnych starań i postanowiłam pójść krok dalej zdecydowałam się na iui i dziś przystępuje do pierwszej próby oby coś ruszylo. A wam życzę dwóch kreseczek i trzymam kciuki.

Dziewczyny macie jakieś objawy przy stosowaniu Clo? Biorę od wczoraj i odczuwam lekkie zawroty głowy, nudności, ból głowy :( Chyba, że to już z nerwów mi się objawy tworzą :/
W sobotę mam usg, będzie to 10dc, ciekawa jestem co wyjdzie... Mój pęcherzyk nie rósł sam z siebie więcej niż na 10 mm

reklama
Dziewczyny macie jakieś objawy przy stosowaniu Clo? Biorę od wczoraj i odczuwam lekkie zawroty głowy, nudności, ból głowy :( Chyba, że to już z nerwów mi się objawy tworzą :/
W sobotę mam usg, będzie to 10dc, ciekawa jestem co wyjdzie... Mój pęcherzyk nie rósł sam z siebie więcej niż na 10 mm
Ja czulam się normalnie :)

Do góry