MamaZblizną
Fanka BB :)
A kiedy miesiączka powinna się zjawić? Jeśli się spóźnia to zrób test! To na pewno dobry znakBoje się zrobić test ciążowy bo nie chce znów zobaczyć 1 kreski...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy miesiączka powinna się zjawić? Jeśli się spóźnia to zrób test! To na pewno dobry znakBoje się zrobić test ciążowy bo nie chce znów zobaczyć 1 kreski...
A jaka dawkę i w jakich dc musisz brać clo?
O to więcej niż ja...Jak dostane @ to mam brać 5 tabletek po 1 począwszy od 2 dnia@.
A kiedy miesiączka powinna się zjawić? Jeśli się spóźnia to zrób test! To na pewno dobry znak
Ale ja 1 raz bym brała CLO.O to więcej niż ja...
Ja jak dostanę @ to 3 a od następnego 4
Jak dostane @ to mam brać 5 tabletek po 1 począwszy od 2 dnia@.
Jeśli będzie pozytywny to prześle Ci te tabletki.A jak nie dostaniesz @ to jest możliwość abyś wykupiła ta receptę ja ci pieniążki zwrócę i wyślesz do mnie za granicę.
Dziękuję. [emoji846]Jeśli będzie pozytywny to prześle Ci te tabletki.