reklama
agusia771a
Aktywna w BB
młoda1994
Fanka BB :)
Dziewczyny mam prośbę. Jest może jakaś dziewczyna na forum która odpłatnie by mi załatwiła w Pl CLO ?
Wiem że leków nie bierze się na własną rękę ale ten lek napewno mi nie zaszkodzi A może pomóc w spełnieniu marzenia jakim jest dziecko.
Ps. Mieszkam w DE i z tego co widzę jak gin podchodzi do kobiet które mają kilogramy na plusie to nie ma szans na CLO. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z wam mogła by mi pomóc.
Wiem że leków nie bierze się na własną rękę ale ten lek napewno mi nie zaszkodzi A może pomóc w spełnieniu marzenia jakim jest dziecko.
Ps. Mieszkam w DE i z tego co widzę jak gin podchodzi do kobiet które mają kilogramy na plusie to nie ma szans na CLO. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z wam mogła by mi pomóc.
Lena3386
A nie masz możliwości wizyty u ginekologa tu w Polsce? Chętnie byśmy pewnie Ci pomogły ale każda z nas dostała ten lek po badaniach I każda ma inną dawkę, w innych dniach cyklu ją przyjmujemy. Myślę że nie ma co ryzykować na własną rękę tu chodzi o Twoje zdrowie. A w Niemczech ten lek jest po prostu niedostępny? Czy Twój lekarz nie chce Ci go przepisać?
Dziewczyny mam prośbę. Jest może jakaś dziewczyna na forum która odpłatnie by mi załatwiła w Pl CLO ?
MamaZblizną
Lekarze w Niemczech to dno! Sama nie raz załatwiłam sobie antybiotyki z Polski, bo na ostre zapalenie pęcherza kazali mi herbatkę żurawinową pić..A nie masz możliwości wizyty u ginekologa tu w Polsce? Chętnie byśmy pewnie Ci pomogły ale każda z nas dostała ten lek po badaniach I każda ma inną dawkę, w innych dniach cyklu ją przyjmujemy. Myślę że nie ma co ryzykować na własną rękę tu chodzi o Twoje zdrowie. A w Niemczech ten lek jest po prostu niedostępny? Czy Twój lekarz nie chce Ci go przepisać?
młoda1994
Jest tutaj clo ale lekarz nie chce mi przepisać. A do Polski nie mam jak zjechaćA nie masz możliwości wizyty u ginekologa tu w Polsce? Chętnie byśmy pewnie Ci pomogły ale każda z nas dostała ten lek po badaniach I każda ma inną dawkę, w innych dniach cyklu ją przyjmujemy. Myślę że nie ma co ryzykować na własną rękę tu chodzi o Twoje zdrowie. A w Niemczech ten lek jest po prostu niedostępny? Czy Twój lekarz nie chce Ci go przepisać?
agusia771a
Aktywna w BB
Ja mam receptę jeszcze nie zrealizowaną. Czekam wciąż na ten @....Dziewczyny mam prośbę. Jest może jakaś dziewczyna na forum która odpłatnie by mi załatwiła w Pl CLO ?
MamaZblizną
A opowiesz mi coś więcej o Twojej sytuacji? Długo się staracie? Masz podejrzenie braku owu?Ja mam receptę jeszcze nie zrealizowaną. Czekam wciąż na ten @....
agusia771a
Aktywna w BB
No za 2 tygodnie będzie rok po ślubie a zaczęliśmy przed a tak naprawdę to nigdy się nie zabezpieczaliśmy a jesteśmy razem od 5 lat. Też mam spora nadwagę ale lekarz nie miał problemu żeby mi przepisać ten lek.A opowiesz mi coś więcej o Twojej sytuacji? Długo się staracie? Masz podejrzenie braku owu?
reklama
agusia771a
Aktywna w BB
No za 2 tygodnie będzie rok po ślubie a zaczęliśmy przed a tak naprawdę to nigdy się nie zabezpieczaliśmy a jesteśmy razem od 5 lat. Też mam spora nadwagę ale lekarz nie miał problemu żeby mi przepisać ten lek.
Boje się zrobić test ciążowy bo nie chce znów zobaczyć 1 kreski...