reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ostatni okres 4 marca dzisiaj mamy 20 maj więc raczej by już było widać coś na usg. Dziwne że dupfaston nie wywołał okresu. Na wszelki wypadek poszlabym jutro na betę i wyniki będę po południu lub kolejnego dnia rano do odebrania lub online. Coś musi być nie tak że dupfaston nie wywołuje okresu. Jak nie ma ciazy to powinien wywołać.

reklama
Ostatni okres 4 marca dzisiaj mamy 20 maj więc raczej by już było widać coś na usg. Dziwne że dupfaston nie wywołał okresu. Na wszelki wypadek poszlabym jutro na betę i wyniki będę po południu lub kolejnego dnia rano do odebrania lub online. Coś musi być nie tak że dupfaston nie wywołuje okresu. Jak nie ma ciazy to powinien wywołać.

ja tak miałam że ostatnią @ miałam jakoś w czerwcu a pod koniec wrzesnia pozytywny test ciązowy...
więc wszystko jest możliwe.

W tych czasach nie pękające pęcherzyki to nie problem. Jeśli okaże się że nie pęka to w kolejnym cyklu jak będziesz na monitoringu to pewnie otrzymasz zastrzyk na pęknięcie. Tym się nie przejmuj kochana. Wszystko będzie dobrze.

Dziękuję bardzo za słowa otuchy ☺ będę Was informować na bieżąco ;)

reklama
Do góry