reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Część dziewczyny, mam pytanie odnośnie testow owu: czy ten na zdjęciu może być już uznany za pozytywny, nie wiem z jakiej firmy jest ponieważ dostałam je od siostry, bo jej zostały. Przyznam że jak w poprzednich cyklach robiłam to nigdy nie wyszła mi taka dosyć mocna kreska. Również życzę wspaniałego weekendu;) my dzisiaj balujemy na weselu ;)Zobacz załącznik 974027
Ja bym robiła dalej. Może być mocniejsza albo bledsza następna [emoji2368]

reklama
Część dziewczyny, mam pytanie odnośnie testow owu: czy ten na zdjęciu może być już uznany za pozytywny, nie wiem z jakiej firmy jest ponieważ dostałam je od siostry, bo jej zostały. Przyznam że jak w poprzednich cyklach robiłam to nigdy nie wyszła mi taka dosyć mocna kreska. Również życzę wspaniałego weekendu;) my dzisiaj balujemy na weselu ;)Zobacz załącznik 974027
Myślę, ze owulka jest tuż tuż :) jeśli ten test jest z dziś wieczorem możesz powtórzyć jeszcze raz.. jeśli ściemnieje to owu :)

Dzień dobry, ja tylko na chwilkę się przywitać. Miłego weekendu życzę xx
Hej kochana, udanej wizyty jutro!
Mam jeszcze pytanie będziesz pytała lekarza czy jest opcja zrobienia iui jak będzie więcej niż jedno jajeczko, żeby była szansa na bliźniaki? :D
Koniecznie daj mi znać po wizycie co i jak !
Widziałam, że jesteś już na lotnisku, a teraz może już w sumie na miejscu.. a ja tak sobie pomyślałam.. a co jak Ty już w ciąży? :D

Ostatnia edycja:
Hej kochana, udanej wizyty jutro!
Mam jeszcze pytanie będziesz pytała lekarza czy jest opcja zrobienia iui jak będzie więcej niż jedno jajeczko, żeby była szansa na bliźniaki? :D
Koniecznie daj mi znać po wizycie co i jak !
Widziałam, że jesteś już na lotnisku, a teraz może już w sumie na miejscu.. a ja tak sobie pomyślałam.. a co jak Ty już w ciąży? :D

Kochana nie jestem “chyba” w ciąży!! Nic na to nie wskazuje bynajmniej liczę na IUI [emoji76]
Jutro po wizycie zdam relacje, i mam obawy ze noe będzie tak jak przewidywałam [emoji24]

Cześć dziewczyny :) Właśnie wróciłam od ginekologa i mam piękne dojrzałe jajo w lewym jajniku! Pani Doktor zaleciła przytulanko dziś i jutro i w środę mam przyjść na kontrolę czy jajo jest czy go nie ma. Dziś jest mój 14dc a cykl mam 31 dni. Mierzę też sobie temperaturę zawsze o 5 rano i wciąż ok 36,3.
Przypomnę, że to mój pierwszy cykl z dostinexem i clostilbegydem. Prolaktynę po obciążeniu miałam 12krornie podwyższoną. Póki co wygląda na to, że leczenie jest trafione :)

Trzymam kciuki. Ja dziś idę na kolejny monitoring żeby zobaczyć czy pęcherzyk urósł. Ja jestem na 4 cyklu z clo i mam nadzieję że w końcu się uda.
Cześć dziewczyny :) Właśnie wróciłam od ginekologa i mam piękne dojrzałe jajo w lewym jajniku! Pani Doktor zaleciła przytulanko dziś i jutro i w środę mam przyjść na kontrolę czy jajo jest czy go nie ma. Dziś jest mój 14dc a cykl mam 31 dni. Mierzę też sobie temperaturę zawsze o 5 rano i wciąż ok 36,3.
Przypomnę, że to mój pierwszy cykl z dostinexem i clostilbegydem. Prolaktynę po obciążeniu miałam 12krornie podwyższoną. Póki co wygląda na to, że leczenie jest trafione :)

No to super. U Ciebie przy takich cyklach owu może być między 14-16dc ale wiadomo owu może się spóźnić ale jeśli byłaś dzisiaj u lekarza i gin powiedziała że masz w środę przyjść zobaczyć czy pęcherzyk pękł to Przytulanki i napewno się uda. A jaka wielkość miał ten dominujący pęcherzyk dzisiaj u Ciebie?

reklama
Do góry