G
gosc19
Gość
A w którym dniu cyklu podejrzewasz że miałaś owu?
miedzy 23 a 27 dc.
czyli tak licze ze w tym tyg powinna byc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym dniu cyklu podejrzewasz że miałaś owu?
To czekamy jak nie będzie do poniedziałku to będziesz powtarzać test czy będziesz szła na betę?
Ja sobie ja kupiłam testów owu jeszcze dzisiaj ma przyjść 50sztuk mam 2 testy ciazowe zakupiłam termometr owu i agnus mój m bierze fertil man i jutro chce pogadać z gin na wizycie o monitoringu w czerwcu i o clo.
Ja już się wszystkiego będę łapać. Jutro jeszcze gin będę pytać o badanie nasienia dla mojego m. Mimo że w Pl wyszło niby ok ale wolę mieć pewność i zrobić raz jeszcze szczegółowe badania.ja testów mam z 5, zamierzam znowu mierzyć temp.
Oby malpa nie przyszła. Trzymam kciuki aby była to ciaza A nie co innego.Ale mnie kłuje ten lewy jajnik dziewczyny! Szok normalnie... No ciekawe co z tego będzie?
U mnie dziś owulacjaOby malpa nie przyszła. Trzymam kciuki aby była to ciaza A nie co innego.