reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Nie którym dziewczynom pęka nawet w wielkości 22mm także tak jak pisze @xPola owu dziś ewentualnie jutro. Przytulanki dzisiaj jutro i na wszelki wypadek w środę A w środę będziesz wiedziała czy pęcherzyk pękł. Życzę owocnych starań [emoji173]
Właśnie kojarzę, że ok 21mm, ale mogę się mylić. To dużo?

reklama
To w sumie dziwne, że ta temperatura mi jeszcze nie skoczyła... No ale może pokaże się kolejny problem, że pęcherzyki mi nie pękają:/

To w sumie dziwne, że ta temperatura mi jeszcze nie skoczyła... No ale może pokaże się kolejny problem, że pęcherzyki mi nie pękają:/
W tych czasach nie pękające pęcherzyki to nie problem. Jeśli okaże się że nie pęka to w kolejnym cyklu jak będziesz na monitoringu to pewnie otrzymasz zastrzyk na pęknięcie. Tym się nie przejmuj kochana. Wszystko będzie dobrze.

Cześć dziewczyny z zapartym tchem czytam wasze wypowiedzi na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę powodzenia w walce. :)
Ja tez swoją mam. Staramy się z mężem od ponad roku o dziecko. Chodziłam do ginekologa który był dziwny...przepisał mi tylko Ovarin - co nie pomogło.
Zdenerwowałam się ze straciłam czas i poszłam do innego. Miesiączki nie mam od marca... Nowy gin od razu przepisał mi duhaston ale po nim miesiączka mi się nie pojawiła. To było w czwartek i do dziś jej nie ma a mówił ze wygląda to tak jak by już miała być. Miała któraś z Was tak że po tym leku nie pojawiła się miesiączka ?
Recepta na CLU leży ale nie kupuję jej bo nie mam @... powiedział że jak nie będzie @ to mam przyjść do niego za 2 tygodnie. Denerwuję się bo chciała bym rozpocząć kurację CLU - czas ucieka....
Pozdrawiam !!!!!

Cześć dziewczyny z zapartym tchem czytam wasze wypowiedzi na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę powodzenia w walce. :)
Ja tez swoją mam. Staramy się z mężem od ponad roku o dziecko. Chodziłam do ginekologa który był dziwny...przepisał mi tylko Ovarin - co nie pomogło.
Zdenerwowałam się ze straciłam czas i poszłam do innego. Miesiączki nie mam od marca... Nowy gin od razu przepisał mi duhaston ale po nim miesiączka mi się nie pojawiła. To było w czwartek i do dziś jej nie ma a mówił ze wygląda to tak jak by już miała być. Miała któraś z Was tak że po tym leku nie pojawiła się miesiączka ?
Recepta na CLU leży ale nie kupuję jej bo nie mam @... powiedział że jak nie będzie @ to mam przyjść do niego za 2 tygodnie. Denerwuję się bo chciała bym rozpocząć kurację CLU - czas ucieka....
Pozdrawiam !!!!!
Kochana nigdy nie brałam duphastonu ale zazywalam kiedyś na wywołanie okresu luteine. I jak spóźnial mi się okres to gin kazał zażywać 3x1 przez 7 dni i czekać po odstawieniu 10 dni i jeśli nie przyjdzie to przyjść na kontrolę. Luteina tak na mnie działała że wzięłam minimum 1 ta latek rano i po południu już był okres A czasami musiałam wziąć 3 tabletki i kolejnego dnia wstałam już z miesiączka. Myślę że na wywołanie okresu jest lepsza luteina do ustnie. Powinno się brać pod język ale lekarz mi gadał że mam ja lykac bo jest nie dobra. Nigdy nie wzięłam 21 tabletek bo zawsze max po 3 tabletkach przyszedł do mnie okres. A może w ciąży jesteś? Bo luteina albo dupfaston jeśli nie wywoła okresu to podtrzyma ciążę. Tak mi gin tłumaczył.

W czwartek miałam badanie i nic nie widział ale powiedział ze on nie wie czy 2-3 tygodnie temu nie doszło do zapłodnienia... Nie chce robić testu bo skoro nawet on tego na badaniu nie widzi to test też by nic nie wykazał.
Przytulanki były w sumie często. Teraz tylko ciągle bolą mnie piersi. Dziś jest 7 dni od zaprzestania brania Duphastonu. Tez pytałam o ten lek i powiedział ze nie zaszkodzi mi w razie czego.
Obudziła się we mnie nadzieja...

W czwartek miałam badanie i nic nie widział ale powiedział ze on nie wie czy 2-3 tygodnie temu nie doszło do zapłodnienia... Nie chce robić testu bo skoro nawet on tego na badaniu nie widzi to test też by nic nie wykazał.
Przytulanki były w sumie często. Teraz tylko ciągle bolą mnie piersi. Dziś jest 7 dni od zaprzestania brania Duphastonu. Tez pytałam o ten lek i powiedział ze nie zaszkodzi mi w razie czego.
Obudziła się we mnie nadzieja...
Kochana jeśli na usg nie widać to fakt test ciążowy może nie pokazać ale możesz zrobić betę ona ci pokaże napewno jeśli jesteś w ciąży. Hormon ciążowy w pierwszym etapie trafia do krwi A później kilka dni lub kilka tygodni pojawia się hormon ciążowy przefiltrowany przez nerki w moczu. A ile Ci się już miesiączka spóźnia i jakie masz cykle?

Czesc[emoji4]
Miałam podobnie z duphastonem. @ przyszła z 12 dniowym opóźnieniem.
Pozdrawiam !!!!!

cylke miałam długie ale regularne około 32-35 ostatni okres miałam 4 marca. Różniej czekałam do 50-55 dnia i poszłam do lekarza- sprawdzał i nie było ciąży. przepisał Duphaston - brałam i dalej nie ma @.
Czekam na @niecierpliwie bo jak nie ma ciąży to zaczniemy kuracje CLU.

reklama
Do góry