reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dziewczyny, na nieregularne miesiączki polecam Miovarian. Moje nie były jakoś mocno rozregulowane, ale też różnie bywało.. biorę od zeszłego cyklu i ostatnia miesiączka była równiutko w 32dc i dodatkowo z tego co czytałam to również pomaga zajść w ciążę. :)
Jeżeli chodzi o jakieś leki na wspomaganie zajścia w ciążę i wyregulowanie miesiączek to też będę dzisiaj pytać Endo. Czytałam opinie o odpowiedniku castagnusa Biofem kinderwunsch i zapytam go dzisiaj o ten specyfik. Albo o jakieś saszetki do picia bo tabletek mam już dość.

reklama
Jakoś straciłam nadzieję..
Pierwsze kilka chwil miesiączki takie są.. ja jak dostałam w zeszłym miesiącu po 1 cyklu z clo nawet się tu nie odzywałam byłam taka zawiedziona, a później siła wraca i znów zaczynamy starania.. zobaczysz za kilka dni nabierzesz sił do dalszej walki albo kto wie.. może ujrzysz dwie kreseczki! :)

Zapytaj o inofem ja go biore i wyniki mi sie poprawily.
Jeżeli chodzi o jakieś leki na wspomaganie zajścia w ciążę i wyregulowanie miesiączek to też będę dzisiaj pytać Endo. Czytałam opinie o odpowiedniku castagnusa Biofem kinderwunsch i zapytam go dzisiaj o ten specyfik. Albo o jakieś saszetki do picia bo tabletek mam już dość.

Miovarian to są właśnie saszetki do picia :) w sumie są bez smaku. W wolnej chwili poczytaj w googlach :)

Miovarian to są właśnie saszetki do picia :) w sumie są bez smaku. W wolnej chwili poczytaj w googlach :)
Czytałam już o dużo takich specyfikach ale muszę pogadać z Endo żeby coś mi przepisał tutaj żeby móc tu kupić. Bo moja mama źle się ostatnio czuje i nie chce jej prosić by w Polsce mi latała po aptekach i jeszcze potem stać na poczcie żeby mi to wysłać do DE.

reklama
Czytałam już o dużo takich specyfikach ale muszę pogadać z Endo żeby coś mi przepisał tutaj żeby móc tu kupić. Bo moja mama źle się ostatnio czuje i nie chce jej prosić by w Polsce mi latała po aptekach i jeszcze potem stać na poczcie żeby mi to wysłać do DE.
Również mieszkam w De :) i ostatnio sobie kupiłam właśnie Agnus Castus Al, ale jeszcze nie biorę :) zamówiłam na ebay Miovarian i zobaczymy czy przyniesie jakiś rezultat :)

Do góry