reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dziewczyny, na nieregularne miesiączki polecam Miovarian. Moje nie były jakoś mocno rozregulowane, ale też różnie bywało.. biorę od zeszłego cyklu i ostatnia miesiączka była równiutko w 32dc i dodatkowo z tego co czytałam to również pomaga zajść w ciążę. :)
Jeżeli chodzi o jakieś leki na wspomaganie zajścia w ciążę i wyregulowanie miesiączek to też będę dzisiaj pytać Endo. Czytałam opinie o odpowiedniku castagnusa Biofem kinderwunsch i zapytam go dzisiaj o ten specyfik. Albo o jakieś saszetki do picia bo tabletek mam już dość.

reklama
Jakoś straciłam nadzieję..
Pierwsze kilka chwil miesiączki takie są.. ja jak dostałam w zeszłym miesiącu po 1 cyklu z clo nawet się tu nie odzywałam byłam taka zawiedziona, a później siła wraca i znów zaczynamy starania.. zobaczysz za kilka dni nabierzesz sił do dalszej walki albo kto wie.. może ujrzysz dwie kreseczki! :)

Zapytaj o inofem ja go biore i wyniki mi sie poprawily.
Jeżeli chodzi o jakieś leki na wspomaganie zajścia w ciążę i wyregulowanie miesiączek to też będę dzisiaj pytać Endo. Czytałam opinie o odpowiedniku castagnusa Biofem kinderwunsch i zapytam go dzisiaj o ten specyfik. Albo o jakieś saszetki do picia bo tabletek mam już dość.

Miovarian to są właśnie saszetki do picia :) w sumie są bez smaku. W wolnej chwili poczytaj w googlach :)

Miovarian to są właśnie saszetki do picia :) w sumie są bez smaku. W wolnej chwili poczytaj w googlach :)
Czytałam już o dużo takich specyfikach ale muszę pogadać z Endo żeby coś mi przepisał tutaj żeby móc tu kupić. Bo moja mama źle się ostatnio czuje i nie chce jej prosić by w Polsce mi latała po aptekach i jeszcze potem stać na poczcie żeby mi to wysłać do DE.

reklama
Czytałam już o dużo takich specyfikach ale muszę pogadać z Endo żeby coś mi przepisał tutaj żeby móc tu kupić. Bo moja mama źle się ostatnio czuje i nie chce jej prosić by w Polsce mi latała po aptekach i jeszcze potem stać na poczcie żeby mi to wysłać do DE.
Również mieszkam w De :) i ostatnio sobie kupiłam właśnie Agnus Castus Al, ale jeszcze nie biorę :) zamówiłam na ebay Miovarian i zobaczymy czy przyniesie jakiś rezultat :)

Do góry