reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Bedzie dobrze[emoji173] a ze cycki bola to super! Przygotowują sie do produkcji mleczka[emoji123]
Ja się bałam, że mnie wykręci a tu taka cisza jak nigdy [emoji12]W poniedziałek mam wizytę i już świruję ze stresu :/ bolą mnie piersi od 2/3 dni i się boję... nie wiem jak przeżyje jesli znowu sie nie uda.

reklama
No przestraszylo mnie ze te objawy mi sie oslabiaja a nie nasilaja i mam taka schize. Niby wiem ze to nic nie musi znaczyc ale panika jest niestety :(
No to trzymam kciuki u Ciebie podwojnie [emoji110][emoji110]
Szanse mniejsze na mnoga no ale sa [emoji173]
Ale co ma się nie udać?.. przecież jesteś w ciąży :) Teraz tylko sprawdzić ile dzidziusiów! Ja tak marzę o blizniakach, ale lekarz mówił, że zbyt często się to nie zdarza :(

Jutro rozpoczynam mój pierwszy cykl z CLO. Lekarz kazał brać 1dziennie. Monitoring mam mieć w 13 dc, bo to po weekendzie, ale od około 10 dnia będę robić testy owulacyjne, ponieważ nie wiem jak zareaguje na clo. Jedynie mam dylemat taki, że mam PCOS i czytałam że testy owulacyjne mogą fałszywie wychodzić, tzn. częściej niż owulacja w rzeczywistości występuje,choc raz testowalam cały miesiąc żeby sprawdzić, to ani raz nie wyszedł pozytywny. Mam nadzieje, że w tym cyklu moje jajniki się w końcu obudzą:) tego się trzymam;) i trzymam za Was wszystkie kciuki by się udało ❤️

A my trzymamy kciuki za ciebie[emoji110][emoji110][emoji4]
Jutro rozpoczynam mój pierwszy cykl z CLO. Lekarz kazał brać 1dziennie. Monitoring mam mieć w 13 dc, bo to po weekendzie, ale od około 10 dnia będę robić testy owulacyjne, ponieważ nie wiem jak zareaguje na clo. Jedynie mam dylemat taki, że mam PCOS i czytałam że testy owulacyjne mogą fałszywie wychodzić, tzn. częściej niż owulacja w rzeczywistości występuje,choc raz testowalam cały miesiąc żeby sprawdzić, to ani raz nie wyszedł pozytywny. Mam nadzieje, że w tym cyklu moje jajniki się w końcu obudzą:) tego się trzymam;) i trzymam za Was wszystkie kciuki by się udało [emoji3590]

reklama
Do góry