reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Bedzie dobrze[emoji173] a ze cycki bola to super! Przygotowują sie do produkcji mleczka[emoji123]
Ja się bałam, że mnie wykręci a tu taka cisza jak nigdy [emoji12]W poniedziałek mam wizytę i już świruję ze stresu :/ bolą mnie piersi od 2/3 dni i się boję... nie wiem jak przeżyje jesli znowu sie nie uda.

reklama
No przestraszylo mnie ze te objawy mi sie oslabiaja a nie nasilaja i mam taka schize. Niby wiem ze to nic nie musi znaczyc ale panika jest niestety :(
No to trzymam kciuki u Ciebie podwojnie [emoji110][emoji110]
Szanse mniejsze na mnoga no ale sa [emoji173]
Ale co ma się nie udać?.. przecież jesteś w ciąży :) Teraz tylko sprawdzić ile dzidziusiów! Ja tak marzę o blizniakach, ale lekarz mówił, że zbyt często się to nie zdarza :(

Jutro rozpoczynam mój pierwszy cykl z CLO. Lekarz kazał brać 1dziennie. Monitoring mam mieć w 13 dc, bo to po weekendzie, ale od około 10 dnia będę robić testy owulacyjne, ponieważ nie wiem jak zareaguje na clo. Jedynie mam dylemat taki, że mam PCOS i czytałam że testy owulacyjne mogą fałszywie wychodzić, tzn. częściej niż owulacja w rzeczywistości występuje,choc raz testowalam cały miesiąc żeby sprawdzić, to ani raz nie wyszedł pozytywny. Mam nadzieje, że w tym cyklu moje jajniki się w końcu obudzą:) tego się trzymam;) i trzymam za Was wszystkie kciuki by się udało ❤️

A my trzymamy kciuki za ciebie[emoji110][emoji110][emoji4]
Jutro rozpoczynam mój pierwszy cykl z CLO. Lekarz kazał brać 1dziennie. Monitoring mam mieć w 13 dc, bo to po weekendzie, ale od około 10 dnia będę robić testy owulacyjne, ponieważ nie wiem jak zareaguje na clo. Jedynie mam dylemat taki, że mam PCOS i czytałam że testy owulacyjne mogą fałszywie wychodzić, tzn. częściej niż owulacja w rzeczywistości występuje,choc raz testowalam cały miesiąc żeby sprawdzić, to ani raz nie wyszedł pozytywny. Mam nadzieje, że w tym cyklu moje jajniki się w końcu obudzą:) tego się trzymam;) i trzymam za Was wszystkie kciuki by się udało [emoji3590]

reklama
Do góry