reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
QUOTE="Niepatrzwstecz, post: 18034656, member: 185979"]
Hej. Ostatnia @ miałam 8.04
Brałam clo, zrobiłam dziś test i biało ehhh [emoji22][emoji22]
[/QUOTE]
To Twój pierwszy cykl z clo? Mój pierwszy się też nie powiódł, ale szybko miesiączka minęła i znów staranka.. kolejne nadzieje :) więc głowa do góry!

Żeby Cię pocieszyć to ja mam dopiero 12dc A i tak wiem że się nie uda. I miesiączka przyjdzie pewnie z dużym opóźnieniem bo mam trochę stresu przez dzisiejszą wizytę u Endo.
Problemy z tsh? Ja odebrałam wyniki w poniedziałek.. od dawnw lecze się na niedoczynność.. wynik się ciut pogorszył i mam 3,21 :/

Problemy z tsh? Ja odebrałam wyniki w poniedziałek.. od dawnw lecze się na niedoczynność.. wynik się ciut pogorszył i mam 3,21 :/
Tsh niby ok. Badalam zanim dostałam clo.
Maz mówi żebym poszła do innego lekarza [emoji848]

Ogólnie clo mi lekarz przepisal bo potrafiłam 3 msc nie mieć okresu.

Tylko po pierwszej dawce clo okres przyszedł po miesiącu a teraz nie ma...
Zwariować można.

Tak ogólnie mam zaburzenia hormonalne nieregularne miesiączki i podejrzewam że nie mam wogule owu przez to wszystko dlatego nie umiem zajść w ciążę od 4 lat ale staramy się z mężem na powaz ie prawie od 3 lat

Dziewczyny, na nieregularne miesiączki polecam Miovarian. Moje nie były jakoś mocno rozregulowane, ale też różnie bywało.. biorę od zeszłego cyklu i ostatnia miesiączka była równiutko w 32dc i dodatkowo z tego co czytałam to również pomaga zajść w ciążę. :)

Tsh niby ok. Badalam zanim dostałam clo.
Maz mówi żebym poszła do innego lekarza [emoji848]

Ogólnie clo mi lekarz przepisal bo potrafiłam 3 msc nie mieć okresu.

Tylko po pierwszej dawce clo okres przyszedł po miesiącu a teraz nie ma...
Zwariować można.
Kochana, a może to jednak ciąża? :) Poczekaj jeszcze trochę i testuj znów!

reklama
Do góry