reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Jak Was czytam jakie macie bole po Clo to coraz bardziej przekonuje sie do tego ze na mnie Clo nie działa. Mnie nie boli nic![emoji33] a dziś 11dc, owulacja powinna byc juz za chwilę. A ja doslownie nic nie czuję[emoji24]

Ja tez nic praktycznie nie czułam, dopiero w 12dc i 13dc czyli dziś lekko chwile prawy później lewy. Owulacja przesunięta bo dopiero teraz po południu test owulacyjny wyszedł pozytywny wiec jutro owulka. Dam znac czy poczułam ze jest- w zeszłym cyklu bardzo bolało!!

reklama
Jak Was czytam jakie macie bole po Clo to coraz bardziej przekonuje sie do tego ze na mnie Clo nie działa. Mnie nie boli nic![emoji33] a dziś 11dc, owulacja powinna byc juz za chwilę. A ja doslownie nic nie czuję[emoji24]
Kochana, każda z nas jest inna.. tak samo jak z @ jedna ma bóle już kilka dni przed, a inna nic a nic i @ i tak przychodzi.. więc nie kieruj się tym, że inne boli, a Ciebie nie :) Może to i nawet lepiej, bo taki ból wczoraj miałam, że się wystraszylam.

Robisz testy owulacyjne? Masz monitoring? Przepraszam jezeli pisałaś juz o tym ale nie raz brakuje mi czasu na przeczytanie wszystkiego:)

Robisz testy owulacyjne? Masz monitoring? Przepraszam jezeli pisałaś juz o tym ale nie raz brakuje mi czasu na przeczytanie wszystkiego:)
Ja mam clo bez monitoringu. A testow nie robilam teraz. Dopiero na przyszly cykl kupie testy gdy bede brac 2 tabletki clo. No i wtedy zobaczymy[emoji6]

Ja ogolnie nie czuje owulacji, a ja mam bo mam potwierdzoną u gina. Nie wiem czemu nic nie czuje[emoji19]
Myslalam ze po Clo sie sytuacja zmieni, ze w koncu bede mogla powiedziec ze mnie coś boli. Ale gdzie tam[emoji41]

Ja ogolnie nie czuje owulacji, a ja mam bo mam potwierdzoną u gina. Nie wiem czemu nic nie czuje[emoji19]
Myslalam ze po Clo sie sytuacja zmieni, ze w koncu bede mogla powiedziec ze mnie coś boli. Ale gdzie tam[emoji41]
Ja się bałam, że mnie wykręci a tu taka cisza jak nigdy [emoji12]
A miałaś już usg? Bliźniąt nie będzie?
W poniedziałek mam wizytę i już świruję ze stresu :/ bolą mnie piersi od 2/3 dni i się boję... nie wiem jak przeżyje jesli znowu sie nie uda.

reklama
Do góry