MamaZblizną
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ja mam taki ból jajników i to z obu stron... szok! Dziś 18dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze masz owulacje jakie masz cykle?Dziewczyny, a ja mam taki ból jajników i to z obu stron... szok! Dziś 18dc
Owulacja raczej już była.. w czwartek byłam na monitoringu i pęcherzyki były 20mm i 18.. lekarz powiedział dziś albo jutro owulacja.. czyli piątek-sobota.. i właśnie jakoś w sobote zaczęły boleć, ale delikatniej niż teraz.. cykle mam 32 dniowe.Moze masz owulacje jakie masz cykle?
Owulacja raczej już była.. w czwartek byłam na monitoringu i pęcherzyki były 20mm i 18.. lekarz powiedział dziś albo jutro owulacja.. czyli piątek-sobota.. i właśnie jakoś w sobote zaczęły boleć, ale delikatniej niż teraz.. cykle mam 32 dniowe.
Nie ukrywam, że się martwie, bo ból dość intensywny :/ Mam nadzieje, że wszystko ok No i mam w głowie zrobić dziś usg, ale musiałabym jechać na pogotowie, bo mój lekarz ma dziś nieczynne :/Hm to moze zachodza jakies zmiany i napewno beda pozytywne
Nie ukrywam, że się martwie, bo ból dość intensywny :/ Mam nadzieje, że wszystko ok No i mam w głowie zrobić dziś usg, ale musiałabym jechać na pogotowie, bo mój lekarz ma dziś nieczynne :/
Hej, jeżeli chodzi o mnie to staramy się od około roku. Okazało się, że wg nie mam owulacji. Lekarz zapisał mi cło 1 tabletkę dziennie od 5 dnia. Teraz był mój drugi cykl. Ale z racji urlopu i wielu rzeczy do załatwienia nie byłam w tym miesiącu na monitoringu. Stwierdziliśmy jak nie ten miesiąc to może kolejny się uda. Wczoraj zrobiłam betę i wyszła 14,72. Właśnie czekam w kolejce do lekarza co mi powie.
Tak. Generalnie byłaby to moja pierwsza ciąża, więc wolę podpytać lekarza co i jak. Z drugiej strony nie chce się też cieszyć, póki nie jest potwierdzona.Ten wynik bety mówi o wczesnej ciazy i może na usg jeszcze nic nie widzieć. A będziesz powtarzać jutro lub w piątek betę?