reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hm to moze zachodza jakies zmiany i napewno beda pozytywne:)
Owulacja raczej już była.. w czwartek byłam na monitoringu i pęcherzyki były 20mm i 18.. lekarz powiedział dziś albo jutro owulacja.. czyli piątek-sobota.. i właśnie jakoś w sobote zaczęły boleć, ale delikatniej niż teraz.. cykle mam 32 dniowe.

Moze jedz zbadaj sprawe bo przyczyny moga byc rozne zycze oby wszystko bylo ok
Nie ukrywam, że się martwie, bo ból dość intensywny :/ Mam nadzieje, że wszystko ok :( No i mam w głowie zrobić dziś usg, ale musiałabym jechać na pogotowie, bo mój lekarz ma dziś nieczynne :/

A u mnie 12dc, owulacji dalej nie ma. Czekam cierpliwie ale martwię się czy wogole będzie :-/ jakoś mam przeczucie ze w tym cyklu nici ale zobaczymy

Hej, jeżeli chodzi o mnie to staramy się od około roku. Okazało się, że wg nie mam owulacji. Lekarz zapisał mi cło 1 tabletkę dziennie od 5 dnia. Teraz był mój drugi cykl. Ale z racji urlopu i wielu rzeczy do załatwienia nie byłam w tym miesiącu na monitoringu. Stwierdziliśmy jak nie ten miesiąc to może kolejny się uda. Wczoraj zrobiłam betę i wyszła 14,72. Właśnie czekam w kolejce do lekarza co mi powie. :)

Ten wynik bety mówi o wczesnej ciazy i może na usg jeszcze nic nie widzieć. A będziesz powtarzać jutro lub w piątek betę?
Hej, jeżeli chodzi o mnie to staramy się od około roku. Okazało się, że wg nie mam owulacji. Lekarz zapisał mi cło 1 tabletkę dziennie od 5 dnia. Teraz był mój drugi cykl. Ale z racji urlopu i wielu rzeczy do załatwienia nie byłam w tym miesiącu na monitoringu. Stwierdziliśmy jak nie ten miesiąc to może kolejny się uda. Wczoraj zrobiłam betę i wyszła 14,72. Właśnie czekam w kolejce do lekarza co mi powie. :)

reklama
Ten wynik bety mówi o wczesnej ciazy i może na usg jeszcze nic nie widzieć. A będziesz powtarzać jutro lub w piątek betę?
Tak. Generalnie byłaby to moja pierwsza ciąża, więc wolę podpytać lekarza co i jak. Z drugiej strony nie chce się też cieszyć, póki nie jest potwierdzona.

Do góry