reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

U mnie czekanie na @, przewiduje w środe/czwartek i rozpoczynam cykl z CLO, mam nadzieję że owocny.

reklama
Ja mam 19dc i caly czas czekam na uplywajace dni ja mam przewidziana @ na 15 maja wiec jeszcze sporo do testowania[emoji53]

Ja mam dzisiaj 9 dc więc owu jeszcze przede mną. Niestety nie wiem kiedy mogę się w maju spodziewać miesiączki bo moje cykle zwariowaly

Chcialabym zaczac brac olej z wiesiolka i juz sama nie wiem czy moge caly cykl czy tylko od 1 dc do owulki bo w necie sa rozne wskazania pomozcie bo nie chce sobie zaszkodzic[emoji17]

Hej dziewczyny. Nie odzywałam się, bo potrzebowałam przerwy, ale ciągle was czytałam. :) Mam za sobą 1 cykl z Clo.. niestety nieudany. Zaczęłam 2 w sumie to jestem już po owulacji. Były dwa pęcherzyki 18 i 20mm.. na bliźniaki chyba szans nie ma? A tak bardzo bym chciała :D W sumie ten cykl sobie trochę odpuszczam i liczę na kolejny, bo będę brała 2 tabletki dziennie, może wtedy zaskoczy! :)

Zycze powodzenia[emoji110][emoji3]
Hej dziewczyny. Nie odzywałam się, bo potrzebowałam przerwy, ale ciągle was czytałam. :) Mam za sobą 1 cykl z Clo.. niestety nieudany. Zaczęłam 2 w sumie to jestem już po owulacji. Były dwa pęcherzyki 18 i 20mm.. na bliźniaki chyba szans nie ma? A tak bardzo bym chciała :D W sumie ten cykl sobie trochę odpuszczam i liczę na kolejny, bo będę brała 2 tabletki dziennie, może wtedy zaskoczy! :)

Chcialabym zaczac brac olej z wiesiolka i juz sama nie wiem czy moge caly cykl czy tylko od 1 dc do owulki bo w necie sa rozne wskazania pomozcie bo nie chce sobie zaszkodzic[emoji17]

Najlepiej brak kilka dni po @ 3000 mg dziennie do owulacji i koniec. Tak mi koleżanka tu na forum doradziła i tego się trzymam.

reklama
Hej dziewczyny!!
To mój drugi cykl z CLO, dziś 11dc endo 7,9mm pęcherzyk 15mm. W czw mam pójść na usg zobaczyć czy pękł.

Moje pierwsze usg u tej dr przed badaniami etc w dniu @ (33dc) endo było 6,9.

Oby pękł !! W środę starania.

Do góry