reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

U mnie czekanie na @, przewiduje w środe/czwartek i rozpoczynam cykl z CLO, mam nadzieję że owocny.

reklama
Ja mam 19dc i caly czas czekam na uplywajace dni ja mam przewidziana @ na 15 maja wiec jeszcze sporo do testowania[emoji53]

Ja mam dzisiaj 9 dc więc owu jeszcze przede mną. Niestety nie wiem kiedy mogę się w maju spodziewać miesiączki bo moje cykle zwariowaly

Chcialabym zaczac brac olej z wiesiolka i juz sama nie wiem czy moge caly cykl czy tylko od 1 dc do owulki bo w necie sa rozne wskazania pomozcie bo nie chce sobie zaszkodzic[emoji17]

Hej dziewczyny. Nie odzywałam się, bo potrzebowałam przerwy, ale ciągle was czytałam. :) Mam za sobą 1 cykl z Clo.. niestety nieudany. Zaczęłam 2 w sumie to jestem już po owulacji. Były dwa pęcherzyki 18 i 20mm.. na bliźniaki chyba szans nie ma? A tak bardzo bym chciała :D W sumie ten cykl sobie trochę odpuszczam i liczę na kolejny, bo będę brała 2 tabletki dziennie, może wtedy zaskoczy! :)

Zycze powodzenia[emoji110][emoji3]
Hej dziewczyny. Nie odzywałam się, bo potrzebowałam przerwy, ale ciągle was czytałam. :) Mam za sobą 1 cykl z Clo.. niestety nieudany. Zaczęłam 2 w sumie to jestem już po owulacji. Były dwa pęcherzyki 18 i 20mm.. na bliźniaki chyba szans nie ma? A tak bardzo bym chciała :D W sumie ten cykl sobie trochę odpuszczam i liczę na kolejny, bo będę brała 2 tabletki dziennie, może wtedy zaskoczy! :)

Chcialabym zaczac brac olej z wiesiolka i juz sama nie wiem czy moge caly cykl czy tylko od 1 dc do owulki bo w necie sa rozne wskazania pomozcie bo nie chce sobie zaszkodzic[emoji17]

Najlepiej brak kilka dni po @ 3000 mg dziennie do owulacji i koniec. Tak mi koleżanka tu na forum doradziła i tego się trzymam.

reklama
Hej dziewczyny!!
To mój drugi cykl z CLO, dziś 11dc endo 7,9mm pęcherzyk 15mm. W czw mam pójść na usg zobaczyć czy pękł.

Moje pierwsze usg u tej dr przed badaniami etc w dniu @ (33dc) endo było 6,9.

Oby pękł !! W środę starania.

Do góry