reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ja w niedziele testowałam. Biało.
@ nadal brak.
Poprzednia dostałam w 33/34 dc a w niedziele był 28.
Za kilka dni jeszcze raz zrobię test.

Hej u mnie 14 dc podbrzusze boli najpierw z lewej później z prawej teraz z obu stron i do tego plecy. Ból jak przed miesiączką. Robie testy owu i ciągle nic. Trudne to wszystko, inni mówią nie stresuj się nie myśl ciągle o tym.... ja wszystko to wiem tylko jak to zrobić? [emoji853]

Niestety myslenia nie wylaczysz tak latwo cos o tym wiem jesli bardzo sie chce to nie sposob nie myslec[emoji53]
Hej u mnie 14 dc podbrzusze boli najpierw z lewej później z prawej teraz z obu stron i do tego plecy. Ból jak przed miesiączką. Robie testy owu i ciągle nic. Trudne to wszystko, inni mówią nie stresuj się nie myśl ciągle o tym.... ja wszystko to wiem tylko jak to zrobić? [emoji853]

Ja niby dziś mam owulacje z aplikacji ale test będę robić za pół godziny, zbieram siuski [emoji12]
Wogole nie liczę na ten cykl ale działamy na wszelki wypadek

Hej dostałam okres. Byłam u tej ginekolog i zarejestrowała mnie na monitoring na 16 maja koszt wizyty 180 zł a kolejna wizyta 20 maja 60 zł trochę drogo. A i jak będzie ładny pęcherzyk to da mi zastrzyk na pęknięcie. To mój 4 cykl z CLO

Trzymam kciuki za ladny pecherzyk[emoji110][emoji3]
Hej dostałam okres. Byłam u tej ginekolog i zarejestrowała mnie na monitoring na 16 maja koszt wizyty 180 zł a kolejna wizyta 20 maja 60 zł trochę drogo. A i jak będzie ładny pęcherzyk to da mi zastrzyk na pęknięcie. To mój 4 cykl z CLO

reklama
Do góry