Lusia125
Fanka BB :)
Mi się raz zdarzyło przy Clo że podczas owu miałam plamieniaNie to pierwszy cykl z clo ale jestem przed owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się raz zdarzyło przy Clo że podczas owu miałam plamieniaNie to pierwszy cykl z clo ale jestem przed owulacja
Dziewczyny a teraz pytanie trochę z innej beczki. Czy któraś z was stosowala luteine pod język? Pytam poniewaz biore juz piąty dzien 2x1 i na sama mysl o niej mam odruch wymiotny. To jest tak obrzydliwe, ze glowa mała. Jakiś sposób na przetrwanie jeszcze 2och dni??
Czekamy na wiadomości jak po minitoringu. Wszystko śpi bo to cisza przed burząHej hej u mnie dzisiaj 10dc a jutro pierwszy monitoring. Czy Wy coś czułyście przy clo? Bo u mnie nic a nic i się zastanawiam czy wszystko okej czy tam wszystko śpi? A może dopiero bliżej owu coś będę czuła?
A jak się czujesz?Hej kciuki za monitoring u mnie dziś 27 dc. Niby @ powinna być jutro. Ale związku z tym,że owulka albo była później albo w ogóle to zrobię test koło środy. Ale raczej wiem jaki będzie wynik.
A jak się czujesz?