reklama
aniajg2
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki żeby nie przyszła @
Hej U mnie dziś 24 dc. Od wczoraj bolą mnie sutki. I ogólnie czuję bardzo osłabiona.
Ale obiecałam sobie,że zrobię betę dopiero jak się @ spóźni. Czy najwcześniej w następny weened
Na ulotce clo pisze ze od 5 dnia przy normalnych cyklach a przy szybkiej owulacji np. w 12dc bierze się od 2 dniaJaka jest różnica w zażywaniu clo od 2dc a od 5dc ??
Joanulka
Na ulotce clo pisze ze od 5 dnia przy normalnych cyklach a przy szybkiej owulacji np. w 12dc bierze się od 2 dnia
Czyli wszystko jasne, w moim przypadku będzie to 2dc. Nie czytałam ulotki bo jeszcze czekam na leki. Dziękuje za informacje.
W takim razie duphaston tez trzeba będzie zażyć szybciej
Joanulka
Hej U mnie dziś 24 dc. Od wczoraj bolą mnie sutki. I ogólnie czuję bardzo osłabiona.
Ale obiecałam sobie,że zrobię betę dopiero jak się @ spóźni. Czy najwcześniej w następny weened
[emoji1364][emoji1364]
Z duphastonem bym się jednak nie spieszyla bo jeżeli owulacja wystąpi później a może się tak zdarzyć to ja wstrzymaCzyli wszystko jasne, w moim przypadku będzie to 2dc. Nie czytałam ulotki bo jeszcze czekam na leki. Dziękuje za informacje.
W takim razie duphaston tez trzeba będzie zażyć szybciej
Witam mam pytanie czy któraś z Was miała taką sytuację że najpierw 10 dni plamienia później 3 dni normalnie @ leciała od tego czasu po 14 dniach znowu przyszła @ trwała do wczoraj lekarz twierdził ze endometrium lijne
Pragnę zaznaczyć że hormony są oki prolaktyna 17.50 tarczycy nie mam
Czy to jest normalne że zamiast owulacja to @ po 14 dniach przyszła
Dziś swdza mnie troch piersi ostatnio miałam trochę odruchy wymiotne jak za daleko autem jechaliśmy
Co o tym myślicie??
Dziś swdza mnie troch piersi ostatnio miałam trochę odruchy wymiotne jak za daleko autem jechaliśmy
Co o tym myślicie??
Lusia125
Zrób test być może był cykl bez owulacyjne czasem tak jest albo jakieś plamienia... Ciężko stwierdzić... Piersi mnie swedza zawsze przed okresem ale dzisiaj to całe cialo mnie swędzi już 5 razy się mylam... Wysypki żadnej nie mam nie wiem co mi jest coś z hormonami może....Witam mam pytanie czy któraś z Was miała taką sytuację że najpierw 10 dni plamienia później 3 dni normalnie @ leciała od tego czasu po 14 dniach znowu przyszła @ trwała do wczoraj lekarz twierdził ze endometrium lijne
Co o tym myślicie??
reklama
Hej dziewczyny
U mnie minęły 3 dni od odstawienia duphastonu ( skończyłam brać w czwartek wieczorem ) , miesiączki jak nie było tak nie ma , rano robiłam test ale negatywny dzisiaj 29 dc więc chyba marne szanse żeby coś się zmieniło, aczkolwiek moje cykle ostatnio trwały 33-35 dni .. sama nie wiem.
Na dzień dzisiejszy ból biustu i dalej taki wodnisty śluz.
U mnie minęły 3 dni od odstawienia duphastonu ( skończyłam brać w czwartek wieczorem ) , miesiączki jak nie było tak nie ma , rano robiłam test ale negatywny dzisiaj 29 dc więc chyba marne szanse żeby coś się zmieniło, aczkolwiek moje cykle ostatnio trwały 33-35 dni .. sama nie wiem.
Na dzień dzisiejszy ból biustu i dalej taki wodnisty śluz.