reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Wynik masz bardzo ładny moim zdaniem owulacja była , co do objawów ciąży bardzo dobrze cię rozumiem ja rownież przechodziłam chyba juz wszystkie mimo ze w ciąży nie byłam ale chęć jej posiadania robi swoje Mimo ze teoretycznie objawy ciąży powinnam rozpoznać bo mam córę dzis kończy 5lat I jestem po poronieniu w 4miesiacu niestety straciłam dziecko i to z winy prolaktyny niestety była wysoka co za tym idzie progresteron bardzo niski Staram sie z nią walczyć zobaczymy jak to będzie trzymam za ciebie kciuki żebyś juz w tym cyklu mogła sie cieszyć fasoleczka
Ja mam syna 14 lat i 2 lata temu poroniłam w 11 tyg. A u mnie jak dojdzie do zapłodnienia to od owulacji mam lekkie zawroty głowy i mdłości.

reklama
Hej ja też dziś zaczęłam drugi cykl z CLO i też mam ogromne nadzieję że się uda.
ja jestem :) 29.10 zaczynam duphaston i jezeli nie stwierdzimysciazy to od 2 dc zaczynam z CLO :) Przejechalam kilka forum i jestem pozytywnie nastawiona chodź nie powiem naczytalam sie też o blizniakach a nawet trojaczkach i troche sie przestraszylam, ale wazne by sie udalo - nie wazne ile byleby zdrowe :)

Witam. Ja też zaczęłam brać od wczoraj Clo i od stycznia biorę bromergon . I czekam na postępy . Tylko jak długo można czekać ...

No właśnie nie wiem ale wydaje mi się że to może zależeć od długości cyklu. Ja mam zawsze bardzo regularne cykle co 28 dni.

Moje cykle to 26 dni średnio i się zastanawiam właśnie czy branie od 5dc to nie za późno? Ostatnio w 8dc pęcherzyk miał 20mm wiec może powinnam tez od 2 brać? Co myślisz?

reklama
Ja też się zastanawiałam nad tym jak brać ale doszłam do wniosku że będę brała tak jak zalecił mi lekarz czyli od 2 dc. Mam nadzieję że w końcu się uda
Moje cykle to 26 dni średnio i się zastanawiam właśnie czy branie od 5dc to nie za późno? Ostatnio w 8dc pęcherzyk miał 20mm wiec może powinnam tez od 2 brać? Co myślisz?

Do góry