reklama
aniajg2
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki żeby nie przyszła @
HejU mnie dziś 24 dc. Od wczoraj bolą mnie sutki. I ogólnie czuję bardzo osłabiona.
Ale obiecałam sobie,że zrobię betę dopiero jak się @ spóźni. Czy najwcześniej w następny weened![]()
Na ulotce clo pisze ze od 5 dnia przy normalnych cyklach a przy szybkiej owulacji np. w 12dc bierze się od 2 dniaJaka jest różnica w zażywaniu clo od 2dc a od 5dc ??
Joanulka
Na ulotce clo pisze ze od 5 dnia przy normalnych cyklach a przy szybkiej owulacji np. w 12dc bierze się od 2 dnia
Czyli wszystko jasne, w moim przypadku będzie to 2dc. Nie czytałam ulotki bo jeszcze czekam na leki. Dziękuje za informacje.
W takim razie duphaston tez trzeba będzie zażyć szybciej
Joanulka
HejU mnie dziś 24 dc. Od wczoraj bolą mnie sutki. I ogólnie czuję bardzo osłabiona.
Ale obiecałam sobie,że zrobię betę dopiero jak się @ spóźni. Czy najwcześniej w następny weened![]()
[emoji1364][emoji1364]
Z duphastonem bym się jednak nie spieszyla bo jeżeli owulacja wystąpi później a może się tak zdarzyć to ja wstrzymaCzyli wszystko jasne, w moim przypadku będzie to 2dc. Nie czytałam ulotki bo jeszcze czekam na leki. Dziękuje za informacje.
W takim razie duphaston tez trzeba będzie zażyć szybciej
Witam mam pytanie czy któraś z Was miała taką sytuację że najpierw 10 dni plamienia później 3 dni normalnie @ leciała od tego czasu po 14 dniach znowu przyszła @ trwała do wczoraj lekarz twierdził ze endometrium lijne
Pragnę zaznaczyć że hormony są oki prolaktyna 17.50 tarczycy nie mam
Czy to jest normalne że zamiast owulacja to @ po 14 dniach przyszła
Dziś swdza mnie troch piersi ostatnio miałam trochę odruchy wymiotne jak za daleko autem jechaliśmy
Co o tym myślicie??
Dziś swdza mnie troch piersi ostatnio miałam trochę odruchy wymiotne jak za daleko autem jechaliśmy
Co o tym myślicie??
Lusia125
Zrób testWitam mam pytanie czy któraś z Was miała taką sytuację że najpierw 10 dni plamienia później 3 dni normalnie @ leciała od tego czasu po 14 dniach znowu przyszła @ trwała do wczoraj lekarz twierdził ze endometrium lijne
Co o tym myślicie??
reklama
Hej dziewczyny
U mnie minęły 3 dni od odstawienia duphastonu ( skończyłam brać w czwartek wieczorem ) , miesiączki jak nie było tak nie ma , rano robiłam test ale negatywny
dzisiaj 29 dc więc chyba marne szanse żeby coś się zmieniło, aczkolwiek moje cykle ostatnio trwały 33-35 dni .. sama nie wiem.
Na dzień dzisiejszy ból biustu i dalej taki wodnisty śluz.
U mnie minęły 3 dni od odstawienia duphastonu ( skończyłam brać w czwartek wieczorem ) , miesiączki jak nie było tak nie ma , rano robiłam test ale negatywny
Na dzień dzisiejszy ból biustu i dalej taki wodnisty śluz.