Myślisz ze to przez leki ten śluz? Koleżanka jak miała wodnisty to okazało się ze jest w ciąży [emoji16]
właśnie nie mam pojęcia przez to że to pierwszy cykl z tymi lekami .. powiedziałam sobie że test najszybciej w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz ze to przez leki ten śluz? Koleżanka jak miała wodnisty to okazało się ze jest w ciąży [emoji16]
właśnie nie mam pojęcia przez to że to pierwszy cykl z tymi lekami .. powiedziałam sobie że test najszybciej w poniedziałek
Ja dostałam normalnie okres, dzien przed chyba odstawilam jak się okazało że na teście jedna kreska.Ja od 5 dc przez 5 dni po 1 tabl. biorę CLO , a od 16dc przez 10 dni Duphaston ( to mój pierwszy cykl z lekami )
Wczoraj brałam ostatnią tabletkę dup. i teraz czekam na miesiączkę albo na cud
A jak u was dziewczyny z duphastonem , po jakim czasie dostajecie miesiączkę od odstawienia ?
Trzymam za was kciuki Ja jeszcze tydzień do @ ale nie robię żadnych nadziei cykl bez obserwacji nawet nie wiem czy trafiłam w te dni czy nie, przytulanki były wtedy kiedy była na to ochota a nie na zawołanie pod koniec marca mam wizytę u specjalisty może on coś pomoże.
Dokładnie super że was tyle dołączyło a śluz... Też brałam olej z wiesiołka 2 cykle przy clo i jeszcze wcześniej przed braniem clo... Powiem wam jedno na co zwróciłam uwagę... Przy braniu clo miałam ful śluzu nieplodnego ale ten plodny to tak marnie był ale mało.... Teraz po odstawieniu miałam go tyle jak kiedyś... Czytałam na innych forach że właśnie tak może być.Powiem tak brałam olej z wiesiołka przez dwa cykle. Oczywiście śluz się poprawił ale przy drugim cyklu zaraz po @ czyli teraz mam to aż nad to i cały czas wchodzę w wkladkach. Dlatego na ten cykl już to nie biorę bo za dużo to jest. Ale tal właśnie miałam przez ostatnie 3 miesiące przed ciąża. Więcej wysiłku i jego jeszcze więcej.
Obecnie tylko biorę acard i prenatal uno.
Teraz czekam na która miała przyjść 8 marca ale jeszcze jej nie ma. W ciąży nie jestem ponieważ mojego M nie ma od miesiąca. Ale możliwe że przyjdzie spóźniona bo luty był krótszy.
Dupka w życiu chyba z kilka razy brałam. Raz na torbiel raz na podtrzymanie ciąży i w grudnia na wywołanie @.
Coraz więcej tutaj dziewczyn co mi bardzo się podoba. Bo gdy po stracie tutaj trafiłam byłam tylko ja i @Lusia125 i tylko we dwie pisaliśmy a teraz nas więcej
Powiem tak brałam olej z wiesiołka przez dwa cykle. Oczywiście śluz się poprawił ale przy drugim cyklu zaraz po @ czyli teraz mam to aż nad to i cały czas wchodzę w wkladkach. Dlatego na ten cykl już to nie biorę bo za dużo to jest. Ale tal właśnie miałam przez ostatnie 3 miesiące przed ciąża. Więcej wysiłku i jego jeszcze więcej.
Obecnie tylko biorę acard i prenatal uno.
Teraz czekam na która miała przyjść 8 marca ale jeszcze jej nie ma. W ciąży nie jestem ponieważ mojego M nie ma od miesiąca. Ale możliwe że przyjdzie spóźniona bo luty był krótszy.
Dupka w życiu chyba z kilka razy brałam. Raz na torbiel raz na podtrzymanie ciąży i w grudnia na wywołanie @.
Coraz więcej tutaj dziewczyn co mi bardzo się podoba. Bo gdy po stracie tutaj trafiłam byłam tylko ja i @Lusia125 i tylko we dwie pisaliśmy a teraz nas więcej
Cześć Ja się staram z clostilbegytem i nie mogę się doczekać. Jakby co to chętnie pogadam
Ja miałam hsg i usg. Clo biorę od 2 dc przez 5 dni. Dziś zaczęłam 2 cykl z CLO oby szczęśliwy. PozdrawiamJakie miałaś badania? I od którego dnia cyklu przyjmujesz?