reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Pierwszy cykl z clo, na początku byłam pewna że nie wyszło- takie wewnętrzne przekonanie. Ale od momentu gdy zaczęły mnie boleć piersi a sutki były mega wrażliwe, do tego ból brzucha ale inny niż na @ tylko bardziej jak skurcze - zaczęłam mieć nadzieję. 4 pędzę do lekarza :)
Leze, miziam psa i usmiecham sie ze Wam dziewczyny sie udalo! Ja czekam... jutro lub w niedz. Ma przyjsc @ dzis mam taaaka ochote na sex i czekam na meza az wroci z pracy... no pozyjemy zobaczymy. Jak nie bd w pon @ to przy okazji tsh zrobie bete moze akurat cos sie zdazy... pozdrawiam Was kochane i życze duzzzooo zdrowka dla Was i fasoleczek!

Leze, miziam psa i usmiecham sie ze Wam dziewczyny sie udalo! Ja czekam... jutro lub w niedz. Ma przyjsc @ dzis mam taaaka ochote na sex i czekam na meza az wroci z pracy... no pozyjemy zobaczymy. Jak nie bd w pon @ to przy okazji tsh zrobie bete moze akurat cos sie zdazy... pozdrawiam Was kochane i życze duzzzooo zdrowka dla Was i fasoleczek!
Trzymam kciuki jak będziesz coś wiedziała daj znać :) ja w tym cyklu bez clo tak źle się czuję... Lepiej było jak brałam clo...moze organizm się przyzwyczaił

Trzymam kciuki jak będziesz coś wiedziała daj znać :) ja w tym cyklu bez clo tak źle się czuję... Lepiej było jak brałam clo...moze organizm się przyzwyczaił
Możliwe ale u mnie jakos tak bez objawowo, dzis lub jutro powinna byc @ a puki co głucho... pozdrawiam dam znac jak zrobie badania

Dziewczyny gratuluję wam. I dbajcie teraz o siebie i uważajcie. Do 2 trymestru.
Najgorsze jest chyba strach w pierwszym trymestrze. Wiem co czujecie i się cieszycie ale naprawdę trzeba na siebie uważać. Wiem po sobie i chciała bym cofnąć czas i cieszyć się moim aniolkiem.

Dziewczyny gratuluję wam. I dbajcie teraz o siebie i uważajcie. Do 2 trymestru.
Najgorsze jest chyba strach w pierwszym trymestrze. Wiem co czujecie i się cieszycie ale naprawdę trzeba na siebie uważać. Wiem po sobie i chciała bym cofnąć czas i cieszyć się moim aniolkiem.
I na nas przyjdzie czas. Zobaczysz :)

reklama
Do góry