Amur
Fanka BB :)
3mam kciuki! Dobrej nocy!Dziekuje Wam bardzo, mam nadzieje ze w koncu sie udalo chociaz nie wierze, ze udaloby sie po takim czasie za 1wszym razem. Dam znac zaraz jak odbiore wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciuki! Dobrej nocy!Dziekuje Wam bardzo, mam nadzieje ze w koncu sie udalo chociaz nie wierze, ze udaloby sie po takim czasie za 1wszym razem. Dam znac zaraz jak odbiore wyniki
Gratulacje!Dziewczyny, wlasnie odczytalam wyniki.
Życze dla Was zdrówka! Jakieś objawy mialas? Jak przed @ ? Lub wgl nic?Dziękuję kochana, jestem w takim szoku ze csla sie trzese, 3 lata.. we wtorek mam lekarza oby wszystko było ok.
No to dziwne objawy. 3mam kciuki! Zdrówka!Tydzień po owulacji strasznie bolały mnie sutki, ze jak narzeczony mnie dotknal to lzy mi pociekly pozniej cale piersi bola do tej pory juz 3 tygodnie a od poniedzialku mam bol brzucha jakby wlasnie na @, wczoraj mialam dostac wlasnie ja bym nie robila testu, ale dziwil mnie bol brzucha bo nigdy tak nie mialam i spuchniete stopy strasznie mam od 3 dni.
3mam kciuki!@Marcynia90 gratuluję ja dowiem się dopiero za godzinę jaki wynik, ale boje się strasznie.