reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Hej dziś rano zrobiłam test, nie wytrzymałam. Nie wiem czy coś zobaczycie ale w rzeczywistości widać bladą drugą kreskę. Zobacz załącznik 957574Zobacz załącznik 957575Zobacz załącznik 957576
Bardzo blada kreska ale widzę nie wiem czy już gratulować czy poczekać na ciemniejsza za dzień lub dwa [emoji28]
Joanulka
Dzień dobry w niedziele, witam się w 1dc. Ten cykl był zupełnie inny niż poprzednie. Widocznie na jesień i wiosnę hormony działają inaczej. Zastanawiam się czy przy moich krótkich cyklach 24-26 nie powinnam zacząć clo szybciej niżeli od 5dc. Owulacje mam w okolicy 13dc. Na monitoring wybieram się około 10-11dc
zuza9292
A tak ginekolog Ci zalecił czy jak? Bo ja mam właśnie takie krótkie cykle jak Ty i zaczynam od 3 do 7 dc a monitoring mam mieć 10 lub 11 dzień a teraz mam umówiony na 11dc.Dzień dobry w niedziele, witam się w 1dc. Ten cykl był zupełnie inny niż poprzednie. Widocznie na jesień i wiosnę hormony działają inaczej. Zastanawiam się czy przy moich krótkich cyklach 24-26 nie powinnam zacząć clo szybciej niżeli od 5dc. Owulacje mam w okolicy 13dc. Na monitoring wybieram się około 10-11dc
Na moje oko coś widać [emoji110][emoji173]Hej dziś rano zrobiłam test, nie wytrzymałam. Nie wiem czy coś zobaczycie ale w rzeczywistości widać bladą drugą kreskę. Zobacz załącznik 957574Zobacz załącznik 957575Zobacz załącznik 957576
aniajg2
W rzeczywistości widać bladą drugą kreskę. Jutro rano powtórzę.
A tak ginekolog Ci zalecił czy jak? Bo ja mam właśnie takie krótkie cykle jak Ty i zaczynam od 3 do 7 dc a monitoring mam mieć 10 lub 11 dzień a teraz mam umówiony na 11dc.Na moje oko coś widać [emoji110][emoji173]
MamaZblizną
Nie chce być złym prorokiem. To mój test miesiąc temu.. w rzeczywistości kreska widoczna była bardziej i okazało się, że ciąży nie ma. Zdecydowanie nie polecam doszukiwania się kreski na siłę.
MamaZblizną
Dzień dobry w niedziele, witam się w 1dc. Ten cykl był zupełnie inny niż poprzednie. Widocznie na jesień i wiosnę hormony działają inaczej. Zastanawiam się czy przy moich krótkich cyklach 24-26 nie powinnam zacząć clo szybciej niżeli od 5dc. Owulacje mam w okolicy 13dc. Na monitoring wybieram się około 10-11dc
Ja mam cykle 32 dniowe i Clo zaczęłam brać w 4dc.. owulacje też mam chyba dość szybko, bo pierwszy test owulacyjny pozytywny wyszedł mi w 10dc, więc nie wiem czy nie powinnam brać Clo od 3dc..
MamaZblizną
Kurcze to już nie wiem dlaczego od razu po 2 mam. Uda się, uda zobaczysz. Dużo siedzi w naszej glowie.
Hejka Zuza, fajnie, że do nas dołączyłaś! W sumie też jestem tu nowa i cieszę się, że nas tu przybywa.
Nie wiem czy czytałaś cały wątek.. ja urodziłam dwoje dzieci. Z pierwszym dzieckiem zero problemów! Pierwsze wspólne wakacje i jest. Drugie dziecko to była obsesja.. myślałam, że będzie jak z pierwszym raz i jest.. nakręciłam się tak strasznie, że trwało to 9 msc.. Do czego zmierzam.. jeśli kobieta jest oczywiście zdrowa to wszystko leży w głowie.. im bardziej chcemy tym gorzej Mialam też o tym rozmowę z ginekologiem.. on mi ciągle powtarza, że mam wyrzucić wszystkie testy owulacyjne itd.. odprężyć się i zaraz będę w ciąży, ale to takie trudne kur.. mać..
reklama
Joanulka
A tak ginekolog Ci zalecił czy jak? Bo ja mam właśnie takie krótkie cykle jak Ty i zaczynam od 3 do 7 dc a monitoring mam mieć 10 lub 11 dzień a teraz mam umówiony na 11dc.Na moje oko coś widać [emoji110][emoji173]
Tak, ginekolog zalecił od 5dc ale wszystkie dziewczyny przy krótkich cyklach biorą od 2-3dc i chyba tez tak zacznę