reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
A jak tam u Ciebie?

Ja nie robię testów bo wiem ze nic z tego w tym cyklu. Co prada temperatura cały czas powyżej 37 i szyjka wysoko zamknięta, ale nie wiem jak to było wcześniej bo to pierwszy cykl gdzie sprawdzam te dwie rzeczy. Czekam na @ i zaczynam clo [emoji177]

On nie ma smaku, jak wiesz Twoj maz bedzie Cie chcial popiescic to nic nie poczuje jest taki neutralny. Bez zapachu i fajny taki wodnisty. nie zabija plemnikow wrecz przeciwnie pomaga im!

Ja nie robię testów bo wiem ze nic z tego w tym cyklu. Co prada temperatura cały czas powyżej 37 i szyjka wysoko zamknięta, ale nie wiem jak to było wcześniej bo to pierwszy cykl gdzie sprawdzam te dwie rzeczy. Czekam na @ i zaczynam clo [emoji177]
To trzymam kciuki! Ja sprawdzam szyjke ale sporadycznie. Wczoraj byla wysoko taka rozmiekczona i otwarta. Rozpulchniona jak to niektorzy nazywaja. Ale to podobno trzeba dziennie o tej same porze sprawdzac bo rozne pory dnia ma rozne polozenie. Czasami sprawdzam nim zaloze kulki gejszy. Chodz juz dlugo ich nie nosze... czas zaczac...

Aplikujesz to dopochwowo? Jaki czas przed stosunkiem?
Aplikuje okolo 10-15min przed. Tak wkladam ten aplikator z tego leku dla dzieci (po oczyszczeniu go pierwszy raz potem myje i psikam octeniseptem) wkladam gleboko i wyciskam zel. Jednorazowo okolo 2ml staram sie zeby bylo. I jest poslizg, jest fajnie mokro i mysle ze pomoze plemnikom skoro po to jest i tyle kosztuje

Aplikuje okolo 10-15min przed. Tak wkladam ten aplikator z tego leku dla dzieci (po oczyszczeniu go pierwszy raz potem myje i psikam octeniseptem) wkladam gleboko i wyciskam zel. Jednorazowo okolo 2ml staram sie zeby bylo. I jest poslizg, jest fajnie mokro i mysle ze pomoze plemnikom skoro po to jest i tyle kosztuje
Właśnie czytałam opinie i są nawet dobre :) Ktoś Ci go polecił czy sama go wynalazłaś?

Czytalam na necie duzo pozytywnych opini, pary ktore mialy problem z nasieniem tez go polecaly.

reklama
Do góry