Joanulka
Fanka BB :)
@kasia0912 jak tam po monitoringu? Pecherzyki urosły?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli śluz nieplodny, niektóre mają go dużo inne mniej... Ja przy braniu clo miałam 2 razy więcej tego śluzu a piersi bóle też czasem przed okresem... Spokojnie nie myśleć o tym tyle bo to można zwariować, wiem po sobie wszystkie dziwne nowe dolegliwości kojarzyłam że może tym razem się udało... Raz nawet podczas owulacji kiedy miałam piękne 3 pęcherzyki miałam krwawienie nigdy wcześniej nie miałam... I co już myślałam że ten cykl bd mój i nic z tego... Już się nie nakręcam... Trzymam kciuki żeby u pani było inaczej. A powiedzcie mi dziewczyny które mają PCOS macie wyniki hormonów dobre? Macie nadwagę czy niedowage i jak wasze cykle wyglądają, nieregularne? Bo u mnie nic na to nie wskazuje a jeden lekarz tak stwierdził ale pewny nie jest...dlatego brałam to clo, Teraz może w czwartek dowiem się więcej...Dzisiaj zaczęły mnie boleć lekko piersi i mam dużo białego śluzu. Dziś jest rowny tydzień od owulacji.
wczoraj już nie dałam rady napisać 13 dc. Endometrium 9,3 mm. Jajnik prawy pęcherzyk 21,8x18 mm i drugi 16x14 mm. Więc raczej bliźniaków nie będzie w czwartek mam kolejne usg czy była owulacja.[emoji1364][emoji1364] daj znać po wizycie
wczoraj już nie dałam rady napisać 13 dc. Endometrium 9,3 mm. Jajnik prawy pęcherzyk 21,8x18 mm i drugi 16x14 mm. Więc raczej bliźniaków nie będzie w czwartek mam kolejne usg czy była owulacja.
U mnie na monitoringu wczoraj tylko szybko szybko ale pecherzyk nie pekl. Jutro jade znow na usg. Bole jajnika dzis narastaja wiec mysle ze to dzis bd owulka. Czy zdarzylo sie wam dziewczyny ze clo nienzadzialalo ? U mnie wyglada na to ze nie ma tej owulki w 13dc jak powinna byc po zazyciu clo tylko raczej jak przy cyklach ponad 30 dniowych okolo 20 dc?
DziekujePo clo rosną tylko pecherzyki, nie jest powiedziane ze to będzie 13dc. Jeżeli dostaniesz zastrzykami orvitelle to może to być dokładnie w danym dniu.
Czesc! Milo mi Cie poznac! Ja biore clo od 6-10 dc. Owulacje mam byc moze dzis wczorajnie bylo widac na usg zmian, wiec sadze po bolach ze to dzis. 19dc. Kochamy sie od 15dc do 20dc wlacznieWitam Was dziewczyny, czytam ten wątek od jakiegoś czasu i tak postanowiłam do was dołączyć. Wy nic o mnie nie wiecie, a ja mam wrażenie, że was znam
To może kilka słów o mnie.. Jestem kobietą po przejściach, bardzo trudnych przejściach i o kolejne maleństwo staramy się od Sierpnia, ale ze względu na moją przeszłość i to, że o naszego aniołka z 32tc staraliśmy się rok lekarz zgodził się spróbować z Clo. ( Bardzo was proszę nie składajajcie mi żadnych kondolencji itd ) To jest mój pierwszy cykl obecnie dzień 8 i dziś wzięłam ostatnią tabletkę, powiem wam, że żadnych objaw nie zauważyłam.. bolały mnie delikatnie jajniki, ale to na prawdę delilatnie i przez krótki okres czasu.. Możecie mi zdradzić jak wy działacie? Np od którego dnia do którego dnia cyklu przytulacie się z mężem i czy codziennie? Oczywiście ja wiem, że to nie może być przymus, ale chce wykorzystać ten czas z Clo w 100% Mam jeszcze jedno pytanko w którym dniu cyklu występuje u was zazwyczaj owulacja? U mnie coś się jeszcze nie zapowiada.. sądząc po śluzie, ale w piątek mam usg.. Będziemy patrzeć co się tam dzieje.
Bardzo serdecznie was pozdrawiam dziewczyny i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona!